Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO| Gina Pistol și-a arătat talentul la nunta cu Smiley. Vedeta de la Antena 1, moment artistic pe scenă

VIDEO| Gina Pistol și-a arătat talentul la nunta cu Smiley. Vedeta de la Antena 1, moment artistic pe scenă

GALERIE FOTO (9) Gina Pistol și Smiley la nuntă

Gina Pistol a uimit pe toată lumea în ziua nunții sale cu ținuta simplă pe care a ales-o. Vedeta de la Antena 1 a fost în centrul atenției și noaptea, când a luat microfonul și a cântat alături de invitați. Iată ce melodie a interpretat soția lui Smiley, dar și cum au reacționat cei care au văzut imaginile.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost cel în care Gina Pistol și Smiley au dansat valsul mirilor. Cei prezenți au aplaudat și s-au distrat de minune. Ulterior, petrecerea a căpătat un alt farmec, moment în care artiștii desăvârșiți au urcat pe scenă și au încins atmosfera.

Gina Pistol, spectacol pe scenă în ziua nunții cu Smiley

Damian Drăghici, Luis Gabriel și trupa Azur au fost doar câteva dintre numele artiștilor care au cântat la una dintre cele mai așteptate nunți din showbizul românesc. Dacă Smiley l-a acompaniat pe Luis Gabriel pe scenă, cântând varianta manea a melodiei „În lipsa mea”, nici Gina nu s-a lăsat mai prejos.

Mireasa a luat microfonul cu încredere în momentul în care Damian Drăghici și trupa sa au interpretat melodia „Șaraiman” și a cântat alături de ei. Toată lumea a rămas surprinsă de prestația prezentatoarei TV, iar Smiley s-a bucurat nespus când i-a auzit vocea soției sale.

@alinpascal Replying to @DOINA 888 ♬ original sound – alin pascal

„Așa nunta nici nu am văzut, naturală, plină de viața, nu cu fițe ca altele din showbiz, urmăresc cu mare drag ce este legat de nunta lor! Felicitări!”, „Chiar s-au distrat la nunta lor nu că alții care stau țepeni”, „Ce fain s-a distrat lumea!!! Are voce chiar mult mai bună decât multe din showbiz”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fanii care au văzut videoclipul.

Josephine, vedeta la nunta părinților

Micuța Josephine a luat și ea parte la petrecerea de nuntă a părinților săi. Fiica celor două vedete a avut un moment special înainte ca Gina și Smiley să își facă apariția la petrecere. Aceasta a dansat în fața invitaților, bucurându-se de muzică și de voia bună.

„Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care a cântat între reprize, cum ar veni, și a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzica”, a spus Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: