Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Irina Rimes s-a împrumut la bancă pentru a debuta în muzică: „Era o încercare tristă de a face ceva”

VIDEO Irina Rimes s-a împrumut la bancă pentru a debuta în muzică: „Era o încercare tristă de a face ceva”

Irina Rimes, cântăreața din Republica Moldova care a cucerit România, are acum 30 de ani și povestește cu înverșunare în cadrul podcast-ului lui Andi Moisescu faptul ca fost nevoită să se împrumute la bancă pentru a debutat muzică. Artista a luptat mult pentru o carieră în industrie. 

Irina Rimes: „Asta era o combinație de pe aici”

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a precizat vedeta. 

Ea a povestit că la vremea respectivă pentru a primi un contract cu o casă de discuri trebuia să plătești bani grei. „Ca să mă semneze”, i-a spus ea lui Andi Moisescu. 

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum: Bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.”

Irina Rimes: „Era o încercare tristă de a face ceva”

Aceasta a mai completat că nu știa exact cum funcționează lucrurile, fiind o industrie total nouă pentru ea, dar în care își dorea foarte mult să activeze:

„Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a clarificat cântăreața.

Cum a ajuns Irina Rimes la succesul din România

Întrebată cum a reușit să aibă până la urmă succes în țara noastră, Irina Rimes a explicat: 

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla Dreams, The Motans.(…) Cred că era un loc liber.(…) E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”.

Irina Rimes a luat o pauză în timpul pandemiei

Din pricina faptului că toate evenimentele au fost anulate sau reprogramate, activitatea cântăreței a avut de suferit și a fost nevoită să ia o pauză în care a fost mai chibzuită asupra cheltuielilor lunare. 

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim.”, a spus Irina Rimes într-un interviu, potrivit „Spynews.ro”. 

„Dacă trebuie să investesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente.”, a mai declarat artista. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: