Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Mihai Gâdea are cu se mândri! Fiica prezentatorului face furori cu vocea ei

VIDEO Mihai Gâdea are cu se mândri! Fiica prezentatorului face furori cu vocea ei

Prezentatorul TV, Mihai Gâdea are cu se mândri! Pentru cei care nu știau, acesta are o comoară de fată! Tânăra nu a urmat cariera tatălui său, ci s-a îndreptat spre domeniul muzical. Aceasta este destul de prezentă în mediul online, mai ales pe YouTube și tocmai a lansat un nou videoclip muzical! Hai să-l vezi și tu!

Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea este la frumoasa vârstă de 19 ani și este îndrăgostită de lumea muzicii. Aceasta face furori pe internet cu prezența ei. Ea a lansat câteva cover-uri care au atras imediat aprecierea publicului. Karina este pregătită să devină cel puțin la fel de faimoasă, în România, precum tatăl său și a pregătir o surpriză muzicală!

Prezentatorul TV și-a încurajat fiica să își urmeze visul și astfel Karina a materializat munca ei într-un videoclip muzical! Tânăra transmite emoții de fericire, dar și determinare. Videoclipul este unul decent și cu un vibe fresh!

Mihai Gâdea are cu se mândri

Mihai Gâdea este pregătit să-și lase fiica în lumea showbiz-ului, iar Karina nu-și dorește nimic mai mult! Aceasta este pasionată și de modă, iar Mihai Gâdea s-a mândrit mereu și cu performanțele ei academice în acest sens. Karina Maisha, studiind în Florența, Italia, la PoliModa.

Fată lui Mihai Gâdea studiază în cadrul instituției creative art. Tânăra muncește din greu și își dorește să ajungă cât mai departe, pentru a avea o evoluție cel puțin la fel de frumoasă ca cea a părinților săi.

Deși Mihai Gâdea este mai mereu în lumina reflectoarelor, activând în televiziune, soția lui și fiica lui au preferat să stea mai departe de camerele de filmat.  Acum, Karina este pregătită să cucerească sufletele urmăritorilor săi cu cea mai nouă piesă a sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: