Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Momente de panică. Ușa unui avion s-a deschis în timpul zborului: «Oamenii au fost șocați, le-au zburat căciulile»

VIDEO Momente de panică. Ușa unui avion s-a deschis în timpul zborului: «Oamenii au fost șocați, le-au zburat căciulile»

zbor rusia

Clipe de coșmar pentru pasagerii unui avion care călătorea în Rusia. Una dintre ușile avionului s-a deschis în timpul zborului, iar o parte dintre bagajele pasagerilor au căzut pur și simplu din avion. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul zborului,  iar pagubele înregistrate au fost doar unele de ordin material.

Momente de panică. Ușa avionului s-a deschis în timpul zborului

Pasagerii unui avion care călătoreau din orașul siberic Magan spre Magadan, pe coasta Pacificului a Rusiei au avut parte de o experiență pe care nu o vor uita niciodată. În timpul zborului, una dintre ușile aeronavei s-a deschis, iar mai multe bagaje au căzut. Pălăriile și fesurile pasagerilor au fost luate de curent, iar pasagerii au trecut prin clipe de panică. Din nefericire, nimeni dintre cei aflați la bord nu a suferit răni în urma incidentului.

Momentul în care ușa s-a deschis, iar curentul creat atrage tot felul de obiecte, au fost surprinse de către unul dintre paasagerii aflați la bordul aeronavei. Bărbatul a distribuit imaginile în mediul online, acolo unde au fost vizionate de zeci de mii de internauți din întreaga lume. Publicațiile din Marea Britanie au preluat știrea și au relatat pe larg despre întreaga situație, iar clipul video postat de bărbat a ajuns să fie redistribuit masiv, semn că internauții au fost impresionați de cele petrecute.

„Zborul s-a încheiat mai repede decât ne așteptam – cu un rezultat neplăcut”, a spus Lidrik, bărbatul care a imortalizat momentul inedit. „Oamenii au fost șocați la început, oameniilor le-au zburat căciulile, iar cei care stăteau în spate au tremurat de frig”, a notat bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini