Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Nuntă inedită la Strehaia! Nuntașii au mers la biserică cu… TIR-ul

VIDEO Nuntă inedită la Strehaia! Nuntașii au mers la biserică cu… TIR-ul

Nuntă inedită în Strehaia, județul Mehedinți! Mirii și nuntașii au venit la biserică cu… TIR-ul. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu. Canapele și fotolii au fost puse în camion, tocmai pentru ca mirii și nașii să stea cât mai confortabil. 

Nuntă inedită la Strehaia! Nuntașii au mers la biserică cu… TIR-ul

S-a întâmplat la Strehaia! Doi tineri, minori, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Și cum altfel nu se putea, părinții s-au asigurat că aceștia vor avea parte de o zi memorabilă. Astfel că, surprizele s-au ţinut lanţ pentru toată lumea. Momentul ce a surprins pe toată lumea a fost acela când tinerii au ajuns în fața bisericii. Și nu oricum, cu TIR-ul.

Mese pline cu mâncăruri alese, băuturi, dar şi scaune şi canapele se aflau în camion. Toate astea pentru ca cei care îi însoţeau pe miri să se simtă cât mai bine. De asemenea, nici aranjamentele nu au lipsit. TIR-ul a fost împodobit cu baloane, flori, dar şi materiale în culorile alb şi roz. De asemenea, remorca camionului s-a transformat într-un real ring de dans. Toți nuntașii au încins o horă pe cinste.

 

Nuntă inedită la Strehaia! Polița a intervenit!

Din păcate pentru nuntași, poliția și-a făcut apariția! Aceștia au fost sancționați deoarece au mers cu TIR-ul, faptă care constituie contravenție. De asemenea, a fost sesizată Direcția pentru Protecția Copilului, deoarece mirii sunt minori. „Având în vedere imaginile prezentate în spațiul public, Compartimentul Relații Publice al IPJ Mehedinți este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a dispus verificări cu privire la evenimentul din orașul Strehaia. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.

Conducătorul autotrenului a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule. De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Mehedinți”, au transmis reprezentanții Poliției.

Cu toate acestea, nimic nu i-a împiedicat să continue petrecerea. Într-un cort special amplasat, muzica a răsunat până dimineața, iar distracția a fost la cote maxime.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: