Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un bucureştean creşte zeci de şobolani în apartamentul său din Dorobanţi: ” Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani…”

VIDEO Un bucureştean creşte zeci de şobolani în apartamentul său din Dorobanţi: ” Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani…”

Sursa foto: antena3.ro

Un bărbat în vârstă de 82 de ani care locuieşte în luxosul cartier, Dorobanţi, din București, creşte de 5 ani şobolani în apartamentul său. Vecinii acestuia se simt revoltaţi, deoarece bărbatul colectează şi gunoaie în locuinţa sa ce dispune de trei camere.

Un bucureştean creşte zeci de şobolani în apartamentul său din Dorobanţi

Bucureşteanul pare să îi îndrăgească nespus pe șobolanii pe care îi crește cu atâta grijă în apartamentul său din miezul Capitalei.

Acesta creşte de peste 5 ani de zile, zeci de şobolani în locuința sa, iar asta nu este tot!

Bătrânul care crește șobolani adună şi gunoaie în locuinţa sa

În secțiunea „Fii Observator”, de la Antena1, s-a primit un videoclip în care se vede foarte clar cum zeci de şobolani se plimbă nestingheriţi la geamul apartamentului din locuința bătrânului care a hotărât că a crește aceste vietăți este un stil de viață.

„Autorităţile îi dau ceva mâncare caldă. El o aduce acasă, o pune în ligheane şi hrăneşte şobolanii şi îi creşte. Acum doi ani am avut şobolani tot la fel. Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani. Omul nu este sănătos la cap! Că un om normal la cap nu strânge gunoaie şi nu creşte şobolani!”, spune preşedintele blocului din Sectorul 1 al Capitalei.

Vecinii sunt revoltați de traiul bătrânului

„Uitaţi. Ăla e la geam sobolan. Vai de mine. Or fi domestici dacă stau aşa pe geam. Intră în casă. Doamne fereşte! Îi creşte domnul în casă. Sunt oameni care cresc şerpi sau mai stiu eu ce, dar şobolani”, spune unul dintre locatarii blocului unde locuieşte bătrânul.

La sesizarea celor de la Observator, angajaţi specializați în astfel de probleme, de la compania municipală „Eco Igienizare” au venit la faţa locului şi au montat capcane pentru aa prinde şobolanii.

Ce măsuri vor lua autoritățile

Totuși este clar că aceste capcane nu vor atrage şobolanii deja hrăniţi de  către bărbatul de 82 de ani, astfel că singura soluţie a vecinilor este să apeleze la autorități pentru a se aplica justiția.

„În momentul de faţă, Poliţia Sector 1 are în derulare o executare, urmând ca cât de curând să îi golească apartamentul. Şi noi avem un proces câştigat de asociaţia de proprietari, tot pentru golirea apartamentului, dar procedurile judecătoreşti sunt cum sunt. Am făcut inclusiv adrese la SANEPID. Nu răspund”, a adăugat preşedintele blocului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: