Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un „OZN” ajuns la Târnăveni. „Mi-ar plăcea să îi întâlnesc. Au fost prin ’70”

VIDEO Un „OZN” ajuns la Târnăveni. „Mi-ar plăcea să îi întâlnesc. Au fost prin ’70”

În municipiul Târnăveni, din Mureş, localnicii s-au panicat după ce au văzut un videoclip cu un obiect zburător chiar deasupra oraşului. Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele sociale şi au stârnit controverse printre locuitorii din Târnăveni.

Apariție extraterestră la Târnăveni

Există localnici care susţin că ar fi vorba despre o apariţie extreterestră, iar alţii dau dovadă de raționalitate şi spun că ar fi vorba despre o dronă dintr-o bază militară din apropiere.

Obiectul neidentificat a fost filmat într-o seară, în jurul orei 22:00, deasupra oraşului Târnăveni. Speculațiile nu au întârziat să apară. Unii localnici păreau neliniştiţi, alţii foarte încântaţi de evenimentul petrecut, sperând la o posibilă întâlnire cu extratereştrii.

Cei de la Observator, Antena 1, au surpins câteva reacții:

Oricum, e bestial aşa ceva. Şi ei mă gândesc că sunt ca noi. Şi pe noi ne interesează ce se întâmplă prin univers. Şi pe ei îi interesează ce-i pământul şi ce suntem noi, nu?, spune un tânăr.

Reporter: Ar putea să fie drone militare?

Localnic: Nu-i adevărat.(…) Mi-ar plăcea să-i întâlnesc.(…) Au fost prin ’70 şi părinţii mei au văzut, chiar la noi în cartier.

Neliniște și panică printre localnicii de la Târnăveni

Obiectul ar fi dispărut de pe cer rapid, la câteva minute fără să-și mai facă apariție. Neliniștea și panica au rămas în oraş şi povestea a ajuns chiar şi la urechile primarului.

Sorin Megheșan, primar municipiul Târnăveni: Am văzut filmarea şi într-adevăr exista un obiect care se mişca necontrolat, cu o formă necontrolată. (…) Foarte mulţi s-au grăbit să afirme că e un OZN, nu i-au dus imediat gândul că e vorba despre un aparat militar, datorită conflictului din Ucraina.

Posibila prezenţă a unui echipament de supraveghere militar a stârnit deasemenea controverse:

Astea-s de pe la NASA. (…) Din astea trimise să se sperie lumea. Nu e adevărat nimic, spune un bărbat.

O aiureală! Sigur că putea să fie chiar o dronă.La câte poveşti auzim acum, începem să nu mai credem nimic, adaugă un un alt bărbat.

Ce spun specialiştii despre un posibil OZN

Conform specialiştilor, teama de război îi face pe oameni să fie anxioşi şi predispuşi la isterii în masa, iar această născocire să fie de fapt un răspuns de apărare.

Daniel Popescu, psiholog: „Sigur că este o reacţie să zicem fizică, o reacţie mentală, o reacţie emoţională. Stresul îi parzice un mecanism de protecţie al organismului, în care unicul rol este de a ne asigura supravieţuirea.”

„Un amănunt important este că, la 30 de km de locul din care a fost văzut obiectul, se află o bază militară. Cel mai probabil, ar fi vorba de un obiect de supraveghere al NATO”, spun specialiștii în astronomie analizând imaginile, conform aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: