Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo! Fanii dinamoviști au intrat pe teren

Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo! Fanii dinamoviști au intrat pe teren

Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo 5-0

Echipa lui Gheorghe Hagi i-a umilit pur și simplu pe câini. Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo, 5-0. De mai bine de 5 ani dinamoviștii nu au mai trecut prin așa ceva. În minutul 9, Mățan îi pasează lui Ganea, care îl găsește pe Gabi Iancu într-o poziție perfectă și înscrie primul gol. La începutul reprizei secunde, George Ganea mărește avantajul echipei sale, după ce trimite mingea în colțul lung. Dinamoviștii încep să nu se mai regăsească. Apărarea este la pământ și Calcan îl învinge din nou pe portarul Cătălin Straton. În minutul 66, fanii dinamoviști au luat foc și au pătruns pe teren. După mai bine de 20 de minute meciul a fost reluat, iar galeria evacuată. Apărarea dinamovistă parcă a fost anesteziată, iar elevii lui Hagi au înscris din nou. Gabi Iancu a mărit avantajul celor de la Viitorul. Antrenorul câinilor, Eugen Neagoe nu a mai avut nicio soluție, iar în minutul 70, Eric înscrie şi el cu un şut spectaculos de la distanţă și stabilește scorul final. 5-0 pentru echipa lui Hagi.

”Îi felicit pe cei de la Viitorul. Este un accident, dar trebuie să înțelegem că suntem la Dinamo și noi trebuie să câștigam astfel. Nu trebuie să lăsăm capul în jos.”, a declarant Cătălin Stratorn la Digi Sport.

Fanii dinamoviști au pătruns pe teren!

În timpul meciului au fost mai multe momente tensionate, mai ales printre fani după ce Viitorul a spulberat-o pe Dinamo. Fanii nu s-au mai putut stăpânii atunci când câinii au primit al treilea gol. În minutul 66, patru suporteri au intrat pe teren. Forțele de ordine au intervenit, dar meciul a fost oprit. A fost nevoie și de intervenția jandarmilor pentru ca lucrurile să nu degenereze. Florin Prunea i-a cerut observatorului să nu evacueze galeria dinamovistă, însă managerul general al celor de la Dinamo s-a ales cu apostrofări din partea fanilor. „Nu ne-ai cumpărat, tu, Florine!” sau „V-ați bătut joc de noi și tu și Lupescu!”, au fost mesajele transmise de fani. Meciul s-a reluat după 23 de minute, galeria fiind evacuată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: