Redactia.ro
Home » Monden » Vila de lux în care s-a mutat Bill Gates după ce s-a despărțit de soția sa Melinda: “Se poate ascunde de oricine”

Vila de lux în care s-a mutat Bill Gates după ce s-a despărțit de soția sa Melinda: “Se poate ascunde de oricine”

GALERIE FOTO (5)

Vestea că Bill Gates divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă se pare că decizia a fost luată cu ceva timp în urmă, având în vedere că miliardarul plecase de lângă soția sa de mai bine de trei luni. Iată cum arată vila de lux în care s-a mutat după ce a luat decizia despărțirii de Melinda. Unii dintre noi, nici nu putem visa la un așa “acasă”.

Pe 3 Mai, Bill și Melinda Gates au făcut anunțul că se vor separa, după o căsnicie de 27 de ani. Cei doi au făcut postări identice pe rețelele sociale cu privire la divorțul lor, însă e tot mai clar că deja nu mai locuiau împreună de ceva vreme.

Mai mult, se zvonește că Melinda Gates ar fi avut întâlniri cu avocați specializați în divorțuri încă din 2019.

Vila de lux în care s-a mutat Bill Gates

Cu aproximativ 3 luni înainte de anunțul marelui divorț, Bill Gates s-a mutat în complex de lux din California, acolo unde deține o vilă, scrie presa internațională.

„Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni”, a declarat un apropiat al miliardarului pentru cei de la Page Six.

Co-fondatorul Microsoft a fost văzut zilele trecute la complexul care include și un teren de golf de lux, alături de fiica sa de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul tinerei, milionarul egiptean Nayel Nassar.

„Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu Epstein”, a mai declarat sursa.

Cât l-a costat pe Bill Gates vila de lux

Vila de lux în care s-a mutat Bill Gates după despărțirea de Melinda are nu mai puțin de șase dormitoare și face parte din complexul ultra-exclusivist The Vintage Club, din apropierea Indian Wells – California. Însă nu este vorba de o achiziție nouă pentru Gates, ci este cumpărată încă din 1999 cu suma de 12,5 milioane de dolari, potrivit celor de la Forbes.

The Vintage Club se descrie drept „unul dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive cluburi country private din Statele Unite”. Include două terenuri de golf pentru profesioniști, spa, restaurante și terenuri de tenis.

După cum arată anunțurile imobiliare, proprietățile complexului The Vintage Club din California se ridică de la 755.000 de dolari și până la 17 milioane de dolari pentru o vilă personalizată.

Se mai știe despre complex că are o taxă de admitere de 250.000 de dolari și, deci, mai mulți membri de marcă, cum ar fi Charles Koch, Philip Anschutz și Dennis Washington.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: