Redactia.ro
Home » Monden » Violeta a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică. Ce spune fiica Andreei Marin despre tatăl său

Violeta a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică. Ce spune fiica Andreei Marin despre tatăl său

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească, motiv pentru care au fost foarte iubiți de public. Chiar dacă au divorțat acum mai bine de 8 ani, oamenii și-i amintesc încă împreună, fericiți și alături de fiica lor. Violeta este o domnișoară superbă, iar recent a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său.

Povestea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a început în anul 2006, moment în care și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Au fost o familie foarte iubită de public, iar rodul legăturii lor a fost o fată minunată, pe care au decis să o numească Violeta. Fiica celor două vedete poartă numele bunicii sale, care a plecat mult prea devreme din această lume.

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiica sa

Chiar dacă cei doi soți au ajuns în cele din urmă să divorțeze, au rămas uniți de Violeta, care a crescut și-și moștenește pe deplin părinți. În prezent, adolescenta în vârstă de 13 ani locuiește alături de Andreea și Adrian Brâncoveanu, însă are o relație foarte apropiată și cu tatăl său. A recunoscut că legătura dintre ea și Ștefan Bănică este specială, mai ales că seamănă foarte mult la fire cu acesta.

În calitate de părinte, artistul se pare că nu este la fel de vorbăreț ca la televizor. Atunci când este în fața camerelor de luat vederi, Ștefan și-a obișnuit publicul să fie mereu cu zâmbetul pe buze și dornic să comunice cât mai multe. Totul se schimbă atunci când ajunge acasă, unde preferă să fie mai mult omul care-și demonstrează iubirea și grija. Acest lucru nu o deranjează deloc pe Violeta, care apreciază că tatăl său alege să-și exprime sentimentele mai mult prin intermediul acțiunilor.

„Relația mea cu tata este foarte bună… Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a declarat Violeta, după cum arată a1.ro.

Ce planuri de viitor are Violeta Bănică și ce meserie și-a ales

Să provii dintr-o familie atât de celebră poate fi o povară uneori, însă nu este și cazul Violetei, care a ales să vadă în părinții săi un exemplu. Cu toate că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică, activează în domeniul televiziunii, se pare că fiica lor dorește să-și aleagă un alt drum în viață.

Mai exact, Violeta Bănică vrea să devină avocat, deși nu a exclus încă varianta actoriei, drum pe care l-a ales și fratele său, Radu.

„Eu momentan trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie. Îmi place foarte mult actoria, dar nu e neapărat un job stabil și chiar aș vrea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil”, a mai adăugat adolescenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: