Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Oana Lis, adevărul dureros despre starea de sănătate a fostului edil

Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Oana Lis, adevărul dureros despre starea de sănătate a fostului edil

GALERIE FOTO (2)

Oana Lis l-a dus de urgență pe Viorel, soțul ei la spital. Acesta și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge. În cazul în care nu se va recupera, fostul primar va sta la pat, fiind îngrijit de către partenera de viață.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital

În ultima perioadă, fostul edil, Viorel Lis s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Acesta trece printr-o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea sa de sănătate, având numeroase diagnostice primite de la doctorii specialiști. Acesta și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge, având nevoie de recuperare intensă.

Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a soțului

Oana Lis a dezvăluit că soțul ei se află din nou internat în spital și că speră la o minune. Aceasta crede cu tărie că Viorel se poate face bine:

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney! În realitatem lucrurile ni se întâmplă cu bune și cu mai puțin bune, așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, căci i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el. Bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat… Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii. Și dacă sunteți aici, pe pagina mea, aveți energie bună în suflet.

Cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să mai fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare. Calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută”, a scris Oana Lis, pe contul personal de Instagram. 

Sursa foto: Instagram – oanalis1

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: