Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis, prima apariție TV de când se confruntă cu grave probleme de sănătate: „Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez” VIDEO

Viorel Lis, prima apariție TV de când se confruntă cu grave probleme de sănătate: „Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez” VIDEO

GALERIE FOTO (3)
Viorel Lis trece prin clipe crunte din cauza stării sale precare de sănătate. Acesta abia vorbește și nu se poate mișca, iar Oana Lis îi este alături la fiecare pas. Iată cum a decurs prima apariție televizată a fostului edil de când se confruntă cu problemele de sănătate! Partenera sa de viață a izbucnit în lacrimi!

Viorel Lis, prima apariție TV de când se confruntă cu grave probleme de sănătate

Oana Lis este cea care are grijă de Viorel Lis, de când acuză grave probleme de sănătate. Aceasta recunoaște că nu se mai descurcă de una singură și se gândește serios să angajeze o asistentă medicală acasă sau să îl interneze într-un azil.  Fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa, din păcate singur, motiv pentru care are un scaun cu rotile. Oana este pentru el precum o asistentă medicală.

Viorel Lis a transmis pentru Prima TV că „a trecut prin multe” și că încearcă să-şi revină:

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu. Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-au ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar venit. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin.

Mintea mi-a rămas trează.(…) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa este despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aduc aminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez.”, a declarat Viorel Lis, pentru Prima TV.

Românii îi doresc sănătate fostului edil, Viorel Lis

Mulți români le sunt alături Oanei Lis și fostului primar al Capitalei în lupta cu boala, motiv pentru care zeci de mesaje de susținere sunt regăsite în secțiunea de comentarii a videoclipului postat de Prima TV:

„Numai ea șție ce e în sufletul ei! Stai puternică Oana!;
Săracul! el este lumea ei! Va fi grea viață ei fără el. Respect ție Oana!;
Bravo ei, se vede  îl iubește sau cel puțin are respect pentru el. Felicitări pentru putere!;
Dumnezeu să îți dea putere! Să ai grijă și de ține Oana, dar și de Dl Lis! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe cei care-i dau ajutor;
Multă sănătate tuturor!;
Oamenii, vin şi pleacă este vârsta unde cumva este de aşteptat. Oana Liz, putere şi cu Dumnezeu Tot Înainte!”, au fost câteva comentarii.

O internaută: „Toți care au avut beneficii pe urma lui ar trebui  îl ajute lună de lună cu ceva… De ce  primești case pe gratis? și Țociu și Palade de exemplu…”

Au existat și comentarii care au evidențiat binele făcut de către fostul edil:

„Eu cu familia mea am primit apartament în sectorul 2 din partea dumnealui”, a spus o internaută.
O altă persoană consideră că primarul a ajutat, dar nu este ajutat la rândul său. Aceasta i-a dat exemplu pe Tonciu și Palade, spunând că ar trebui  îl ajute lună de lună cu ceva, deoarece le-a dat proprietăți „gratis”:
„Toți care au avut beneficii pe urmă lui ar trebui  îl ajute lună de lună cu ceva… De ce  primești case pe gratis? și Țociu și Palade de exemplu au primit case de la Lis, și în ce zone nu așa oricum, Țociu nu avea bani  cumpere o casă în rate de pe timpul lui Ceaușescu? Acum a declarat  ar vrea  șție cum -l ajute pe Lis… Vorbe…La vorbe sunt buni toți”.
Sursa foto: Captură ecran VIDEO 
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: