Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate. Ce spune Oana despre starea fostului edil: ”Mi-e așa greu”

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate. Ce spune Oana despre starea fostului edil: ”Mi-e așa greu”

În lumea strălucitoare a celebrităților din România, puține cupluri au fost la fel de deschise și pline de umor ca Oana și Viorel Lis. Fostul primar al capitalei, Viorel Lis, a fost mereu o figură cunoscută pentru spiritul său jovial și prezența sa constantă în mediul public.

Alături de soția sa, Oana, Viorel a trăit ani de zile sub lumina reflectoarelor, împărtășind cu sinceritate și transparență detalii din viața lor personală. Cu toate acestea, acele vremuri în care zâmbetele erau la ordinea zilei par să se fi îndepărtat, întrucât starea de sănătate a lui Viorel Lis a devenit din ce în ce mai precară.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viorel Lis

În ultima perioadă, Viorel Lis se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care s-au agravat. Fostul edil, cunoscut pentru energia sa, acum suferă din cauza unor probleme stomatologice severe care îi afectează chiar și capacitatea de a consuma alimente moi, precum ouăle de Paște, care sunt tradiționale în perioada sărbătorilor.

În fața acestei situații, Oana Lis, dedicată și devotată, caută soluții pentru a-i ameliora soțului starea, una dintre acestea fiind adoptarea unei proteze mobile, sperând că acest lucru îi va îmbunătăți calitatea vieții.

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți, săracul, au început sa se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce niciun ou fiert de Paște, mi-era așa milă.

Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastică, cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva.

Am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face. Știți pe cineva care se ocupă ok de asta ?!”, a scris Oana Lis pe rețelele sale de socializare.

Oana Lis, dezamăgită de absența lui Viorel de la evenimente

Pe când în trecut, Oana și Viorel Lis erau nelipsiți de la evenimentele mondene, acum realitatea este diferită. Problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel au limitat participarea sa la aceste adunări, lăsând-o pe Oana să frecventeze singură aceste evenimente. Această schimbare a adus cu ea și o doză de tristețe pentru Oana, care simte lipsa companiei soțului său în acele momente care odinioară erau împărtășite și savurate împreună.

„Cu un ochi plâng, cu unul râd, chiar și aici am întârziat pentru că Viorel avea tensiunea mică și am fost îngrijorată, o să plec repede că nu mă simt confortabil, dacă el e bine, mă simt mai bine, dacă plec și el nu e ok, mă simt agitată, pe lângă faptul că mă simt singură că nu sunt cu el, că mereu eram cu el, dar i-am făcut niște video-uri, pozele, să vadă și el vedetele și vibe-ul de aici”, spunea soția lui Viorel Lis pentru Spynews.ro.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu numai că a schimbat modul în care cuplul participă la evenimente sociale, dar a adus și noi provocări în dinamica relației lor. Cu toate acestea, dragostea și umorul care i-au caracterizat pe parcursul anilor par să rămână constante, fiind liantul care îi ține împreună în fața adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: