Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus! Artista este internată la Matei Balș

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus! Artista este internată la Matei Balș

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus! Artista este internată la Matei Balș

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus. Artista este în aceste momente internată la Institutul Matei Balș din Capitală. 

Viorica de la Clejani a fost infectată cu noul coronavirus! Artista este internată la Matei Balș

Viorica de la Clejani, în vârstă de 48 de ani, a fost infectată cu coronavirus și se află internată la Institutul Matei Balş din Capitală. Starea ei de sănătate este stabilă, dar gravă, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Artista a recunoscut că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, însă în ultimele zile s-a simțit rău, iar când a văzut că situația scapă de sub control, a sunat și ea la ambulanță pentru a cere ajutor.

”Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una buna. Am toată încrederea în medici și în asistente că vor avea grijă de soția mea. Viorica nu se vaccinase anti covid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI”, a declarat Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce a postat Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare

Viorica de la Clejani a trimis un mesaj de mulțumire pentru medicii de la Institutului „Matei Balș”: „Sunt niște profesioniști adevărați și oameni cu suflet”, a scris interpreta de muzică lăutărească pe contul de Facebook.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Sa vă țină Dumnezeu sănătoși!Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși!Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a scris Viorica de la Clejani pe pagina de Facebook.

Potrivit unor surse, artista a fost adusă la spital în stare gravă, însă în prezent medicii au stabilizat-o. Tot la Institutul Matei Balş este internată şi interpeta de muzică populară Elena Merişoreanu, tot infectată cu SARS-COV-2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: