Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, din nou pe mâna medicilor. Artista este nevoită să slăbească 15 kilograme: „Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea!

Viorica de la Clejani, din nou pe mâna medicilor. Artista este nevoită să slăbească 15 kilograme: „Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea!

Viorica de la Clejani este din nou pe mâna medicilor! Aceasta trebuie să slăbească 15 kg pentru a putea beneficia de o intervenție chirurgicală pe care și-o dorește de foarte mult timp. Vedeta susține este certată cu oglinda și povestește prin ce dramă trece din cauza aspectului. Iată toate detaliile!

Viorica de la Clejani, din nou pe mâna medicilor

Artista a apelat, din nou la medicului estetician, pe care l-a tot vizitat de-a lungul timpului, pentru mici intervenţii la nivelul feţei. Acum, îndrăgita interpretă doreşte să scape de guşă, însă, doctorul i-a spus că este nevoită, mai întâi, să scape de 15 kg.Aceasta a povestit că îi este foarte greu, deoarece îi place foarte mult mâncarea.

„Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea. Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă este nemulțumit.

Deci cu oglinda sunt certată pe undeva, nu știu cum e la ea. Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc. Ador mâncarea, am zis, când m-oi duce, să mor sătulă. Pentru o viață sănătoasă, consumați carne de porc”, a declarat Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Viorica de la Clejani și-a schimbat alimentația

Îndrăgita artistă, Viorica de la Clejani a povestit public faptul că și-a schimbat alimentația. Aceasta nu urmează nici un tratament, însă își dorește să aibă o stare de bine:

„În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite.

A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta.

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit DCmedical.

 

Sursa foto:Viorica si Ionita din Clejani
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: