Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată în plină stradă: „Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă…”

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată în plină stradă: „Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă…”

Bucureștencele trebuie sa aibă grijă, deoarece pe străzi se plimbă liber, un bărbat care înțeapă femei în piept și fuge de la față locului! Și are și cu ce! Bărbatul execută nenorocirea în timp ce se deplasează pe o trotinetă! Cu siguranță este un real pericol pentru societate! Una dintre victimele sale s-a dovedit a fi Margherita de la Clejani. Iată prima reacție a mamei sale, Viorica de la Clejani!

Un bărbat înțeapă femei în piept și fuge de la față locului

De curând au existat 2 victime, o fetiță de doar 17 anișori care s-a speriat cumplit, dar și de o tânăra de 30 de ani care a avut nevoie urgentă de îngrijire medicală, deoarece înțepătura a fost in sân și astfel a acuzat dureri grave. Prima victimă se afla pe Calea Victoriei, iar cea de-a doua pe bvd. I.C. Brătianu. Una dintre victimele agresorului este chiar Margherita de la Clejani!

„La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Din păcate, autoritățile nu l-au găsit încă pe acest individ, dar căutările continuă. Totodată acesta a fost surprins pe camerele de filmat din intersecție și astfel autoritățile au intrat in posesia portretului bărbatului

Margherita de la Clejani, victima unui bărbat care înjunghie femei pe stradă

În seara de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost victima agresorului cu pricina! Potrivit Fanatik, Margherita a fost înjunghiată în piept cu un cuțit.  Din fericire, Margherita de la Clejani a fost transportată de urgență spital. Aceasta a răsuflat liniștită când medicii au asigurat-o că rănile nu sunt grave, motiv pentru care nu s-a internat peste noapte.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată în plină stradă

Viorica din Clejani a declarat că Justiția nu își ia treaba în serios, criminalii plimbându-se liberi pe stradă.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a declarat Viorica de la Clejani,pentru Spectacola.

Sursa foto: Viorica si Ionita din Clejani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: