Redactia.ro
Home » Știri » Viorica de la Clejani, probleme de sănătate după ce a slăbit? Cum a fost surprinsă artista

Viorica de la Clejani, probleme de sănătate după ce a slăbit? Cum a fost surprinsă artista

GALERIE FOTO (3) Viorica de la Clejani probleme de sanatate

Viorica de la Clejani a fost surprinsă de paparazzi pe străzile Capitalei, în timp ce ieșea de la un laborator de analize, însoțită fiind de partenerul ei de viață, Ioniță. Atitudinea celor doi era una sobră, ceea ce dă de gândit dacă nu cumva buletinul de analize era îngrijorător.

Viorica de la Clejani, probleme de sănătate

Silueta Vioricăi de la Clejani s-a tot micșorat în ultimele luni, semn că artista s-a pus pe slăbit. Totuși, starea de sănătate a artistei nu pare să fie una îmbucurătoare, din moment ce paparazzi au surprins-o îngrijorată, cu rezultatele analizelor în mână.

Aceasta se afla alături de soțul ei la ieșirea dintr-o clinică de privată, din zona Băneasa. Pe fețele lor se putea citi îngrijorarea, semn că nimic bun nu reieșea din acel buletin de analize. Ulterior, Viorica a fost văzută agitată, dând telefoane în stânga și-n dreapta, citind de pe foaia de analize. Cel mai probabil, artista cerea părerea unui medic pentru interpretarea analizelor.

Viorica a pierdut câțiva centimetri în talie

Transformarea artistei este una vizibilă, artista pierzând câțiva centimetri buni în talie. Pe contul Vioricăi de Instagram au apărut deja videoclipuri și fotografii în care își etalează noua siluetă, mult mai sculptată. Cu rochii cu decolteu adânc, bine cambrate pe talie, artista pare mândră de noul ei trup. Doar-doar sperăm ca noua siluetă să nu vină la pachet cu probleme de sănătate, mai ales că familia a trecut prin suficiente neplăceri în ultima vreme: începând de la consumul de droguri al lui Fulgy și până la înjunghierea Margheritei.

Cert e că la cei 49 de ani pe care îi are, Viorica de la Clejani e în continuare o femeie efervescentă, vioaie și plină de viață. Iar asta se poate observa cu ochiul liber la toate evenimentele la care artista este invitată să performeze. Mereu neobosită, soția lui Ioniță face show de zile mari și ține pasul chiar și cu cele mai tinere dansatoare.

foto: Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: