Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub a făcut primele declarații despre dorința de a deveni mamă. Când plănuiesc ea și George Burcea să devină părinți

Viviana Sposub a făcut primele declarații despre dorința de a deveni mamă. Când plănuiesc ea și George Burcea să devină părinți

Viviana Sposub trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar fericirea o însoțește pretutindeni. Este una dintre favoritele competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar lucrurile merg foarte bine pentru ea și pe plan sentimental. Relația sa cu George Burcea a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar dorința de a-și întemeia împreună o familie nu a întârziat să apară. Iată când doresc cei doi să devină părinți.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu foarte apreciat din țara noastră, mai ales că povestea lor de dragoste a început chiar sub ochii publicului. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”, iar de acolo au construit împreună o legătură unică și puternică, care va evolua într-o bună zi într-o familie.

Relația dintre ei a fost pusă în primele luni sub semnul incertitudinii, mai ales că mulți au fost de părere că totul a fost o strategie pentru competiția în care amândoi luau parte în acel moment. Viviana și George au demonstrat însă că sunt uniți de sentimente puternice, dovadă fiind faptul că sunt încă împreună și au planuri de căsătorie.

Viviana Sposub a făcut primele declarații despre dorința de a deveni mamă

În urmă cu mai mult timp, Viviana a mărturisit că mereu și-a dorit să devină mamă de tânără. La vârsta de 22 de ani se visa deja cu copii și în ipostaza de soție, dar iată că soarta a avut alte planuri pentru ea. Cu toate că l-a cunoscut deja pe bărbatul cu care intenționează să-și întemeieze o familie, prioritățile sale în acest moment sunt altele.

Astfel, cea mai mare bucurie pentru George Burcea și partenera sa rămân vizitele micuțelor Clara și Ella, fiicele actorului din prima sa căsnicie. Viviana este foarte apropiată de cele două și face mereu tot posibilul să petreacă timp alături de ele.

Chiar dacă de-a lungul timpului a avut neînțelegeri cu mama lor, Andreea Bălan, acest lucru nu i-a impactat niciodată sentimentele pe care le are pentru cele două fetițe. Ea și George își plănuiesc mereu săptămânile în funcție de vizitele lor, care de fiecare dată sunt o ocazie mare de bucurie.

Când plănuiesc ea și George Burcea să devină părinți

Atât concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cât și partenerul său, trec printr-o perioadă foarte încărcată din punct de vedere profesional, ceea ce înseamnă că venirea pe lume a unui copil nu este încă în planurile lor. Și-au exprimat dorința pentru o familie de mai multe ori de-a lungul timpului, dar acest eveniment fericit va mai fi amânat pentru moment.

Totuși, Viviana a dezvăluit că între ea și George Burcea lucrurile mereu evoluează în mod neașteptat. Astfel, publicul se poate aștepta oricând să primească o veste fericită în acest sens, într-un moment în care nimeni nu se aștepta la un asemenea gest.

Cei doi sunt mereu plini de surprize și-și ascultă inima, așa că orice este posibil atunci când vine vorba de relația lor.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.”, a declarat Viviana Sposub în exlusivitate pentru VIVA!.

George Burcea își surprinde mereu iubita cu mici surprize

Activitatea profesională pe care cei doi iubiți o desfășoară le ocupă cea mai mare parte din zi, așa că momentele romantice petrecute împreună au devenit din ce în ce mai puține. Fac tot posibilul să se bucure pe cât posibil de timpul petrecut în doi, iar gesturile mici au devenit cele mai importante pentru ei.

Astfel, George obișnuiește să gătească pentru Viviana și să o aștepte cu o masă caldă după ce toată ziua a fost plecată la filmări. În aceeași măsură, și concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” face tot posibilul să-l răsfețe iubitul. Când unul pregătește mâncarea, celălalt savurează apoi spală vasele, iar dimineața pregătește cafeaua.

„Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări.”, a mai mărturisit vedeta pentru aceeași sursă menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: