Redactia.ro
Home » Știri » Viviana Sposub a lansat un apel disperat pentru salvarea vieții unui prieten. “Hai să îl facem încă o dată bine”

Viviana Sposub a lansat un apel disperat pentru salvarea vieții unui prieten. “Hai să îl facem încă o dată bine”

GALERIE FOTO (7)

Viviana Sposub trece printr-o perioadă extrem de dficilă după ce a aflat că unul dintre prietenii ei a fost diagnosticat din nou cu cancer. Fosta prezentatoare tv a lansat un apel pentru salvarea vieții prietenului ei.

“Bogdan are din nou cancer! Hai să îl facem încă o dată bine”

Viviana Sposub a lansat un apel disperat pentru salvarea vieții prietenului ei, Bogdan Rusu, care are din nou cancer.

Bogdan Rusu, în vârstă de 18 ani, locuiește în Iași și este student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din oraș.De curând a aflat că are din nou cancer. La un an după ce a învins cancerul osos, medicii au descoperit în ultimele investigații apariția unor noduli pulmonari, fiind suspectați ca metastaze. Astfel, tânărul are nevoie de o intervenție la plămâni pentru eliminarea acestor noduli. Costurile pentru această intervenție sunt foarte mari, suma ajungând la 71.131 de lei. Sora băiatului a demarat o campanie de strângere de fonduri în acest sens.

(…) Bogdan se confruntă și cu o infecție cronică ce impune două operații extrem de complicate la picior și un timp îndelungat de spitalizare și recuperare. Toate aceste intervenții și tratamente sunt extrem de costisitoare și de aceea vă cerem ajutorul pentru a putea lupta în continuare!”, a mărturisit sora băiatului, Roxana Rusu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Povestea băiatului a ajuns și la Viviana Sposub, fosta prezentatoarea TV, care este prietenă bună cu sora lui Bogdan. Iubita lui George Burcea a publicat mai multe imagini cu Bogdan Rusu pe Instagram Stories, unde i-a spus povestea și a cerut ajutorul oamenilor pentru a-i salva viața.

,,Sora lui este cea mai bună prietenă a surorii mele, așa că îl simt ca pe un frate”, a fost mesajul Vivianei Sposub în dreptul unei fotografii cu Bogdan rusu, postată pe pagina de Instagram.

Vedeta a postat un mesaj sfâșietor și pe contul său de Facebook.

“Am primit vestea cu lacrimi în ochi… Bogdan are din nou CANCER!  Roxana Rusu, prietena surorii mele, strânge acum bani pentru fratele său, în speranța că vom reuși împreună să îl salvăm. E cumplit să treci printr-un cancer, însă, când această boala lovește din nou, te poate dărâma. Așa că vă rog doar atât: Hai să îl facem încă o dată bine pe Bogdan!”, a fost mesajul Vivianei postat pe pagina de Facebook.

Roxana Rusu a mărturisit că băiatul a tercut prin chinuri groaznice în timpul chimioterapiei. Bogdan Rusu a trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

“(…). A trecut printr-o operație la piciorul stâng, prin care i-a fost înlocuit osul afectat cu o proteză. A trebuit să se obișnuiască cu ea și în același timp să suporte cruntele ședințe de chimioterapie. A fost extrem de greu, atât fizic cât și psihic, dar a reușit pentru că a fost un luptător! A reușit pentru că foarte mulți oameni s-au unit, i-au fost alături și au contribuit la salvarea lui. I-au înțeles suferința și i-au oferit șansa la viață, la o clinică din Viena, după ce tratamentul început în România nu a reușit să oprească evoluția tumorii. Cuvintele nu pot exprima mulțumirea și recunoștința noastră! Ne-am bucurat și încurajat enorm să vedem câți oameni ne sunt alături în cele mai grele momente și că nu suntem deloc singuri. (…). Împreună am reușit să îi redăm zâmbetul, speranța și puterea. Tot împreună putem să îi dăm o nouă șansă la viață! Vă mulțumim din inimă!”, a mai spussora băiatului într-o postare pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: