Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub a vorbit despre momentele tensionate din relația cu George Burcea. Cum reușesc cei doi să le depășească

Viviana Sposub a vorbit despre momentele tensionate din relația cu George Burcea. Cum reușesc cei doi să le depășească

Viviana Sposub și George Burcea se bucură de multă împlinire în viața personală, iar relația lor evoluează din ce în ce mai frumos. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit recent despre legătura lor, dar și despre momentele tensionate pe care reușesc să le depășească cu succes. Datorită faptului că aleg să se expună foarte puțin în mediul public, au existat zvonuri despre o posibilă despărțire. Vedeta a clarificat însă totul, explicând ce se întâmplă între ea și partenerul său.

Viviana Sposub a vorbit despre momentele tensionate din relația cu George Burcea

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea a început în anul 2020, pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Până atunci, cei doi nu se cunoșteau personal și erau reticenți în ceea ce privește personalitatea celuilalt, dar timpul petrecut împreună i-a făcut să realizeze că imaginea pe care o aveau portretizată în mediul public nu era cea reală.

Și-au început relația chiar sub privirile încântate ale spectatorilor, care au urmărit cu mult interes evoluția lor. Pe lângă cei ce i-au admirat, au existat și voci care au pus la îndoială sentimentele pe care și le poartă, cu toate că Viviana și George au demonstrat în repetate rânduri că sunt foarte îndrăgostiți.

Chiar și acum, după mai bine de un an și jumătate de relație, oamenii nu se încred în totalitate în viitorul pe care au decis să și-l construiască împreună. Deoarece aleg să nu-și expună în mod frecvent viața privată în mediul public, au apărut zvonuri conform cărora ar avea probleme, în special după neînțelegerile cu Andreea Bălan.

Viviana Sposub a realizat recent pe Instagram o serie de întrebări și răspunsuri, în care le-a mărturisit urmăritorilor săi că ea și George trec printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții lor. Relația decurge cum nu se poate mai bine, iar legătura dintre ei este cu adevărat specială.

„Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.”, a spus concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cum reușesc cei doi să treacă peste momente tensionate din relația lor

Cât despre discuțiile aprinse și neînțelegerile din relație, Viviana Sposub a mărturisit că acestea există și sunt inevitabile. Ea și George Burcea au reușit însă să găsească un mod prin care să le depășească, fără ca acestea să le afecteze legătura. Discută și încearcă să-și înțeleagă reciproc punctul de vedere, iar în final reușesc să ierte și să uite de orice tensiune din viața lor.

„Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens. (…)”, a mai spus Viviana Sposub pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: