Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, lovitură pentru Andreea Bălan: „Acum eu sunt cu fostul tău soț”

Viviana Sposub, lovitură pentru Andreea Bălan: „Acum eu sunt cu fostul tău soț”

GALERIE FOTO (2)

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Însă, tensiunile par să continue între Viviana și Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea. 

Viviana Sposub, replici la adresa Andreei Bălan

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru emisiunea Ferma, de la PRO TV. Într-una dintre edițiile emisiunii, Viviana Sposub a făcut declarații șocante la adresa Andreei Bălan.

Deși George Burcea și Viviana Sposub par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, trecutul pare să nu le dea pace. George Burcea nu s-a rupt definitv de trecut, iar Andreea Bălan încă își mai face simțită prezența în relația dintre cei doi. Acesta pare să fie și motivul pentru care Viviana pronunță mai des numele Andreei Bălan în prezența actualului iubit.

Un episod în care Viviana a arătat acest lucru a fost chiar în cadrul filmărilor pentru emisiunea de la PRO TV. Viviana a avut de îndeplinit o misiune alături de Andreea Antonescu. Deși mulți s-ar fi așteptat ca frumoasa șatenă să arunce săgeți la adresa Andreei Antonescu și a prietenei sale, Andreea Bălan, Viviana a făcut un lucru neașteptat. Iubita lui George Burcea și-a exprimat admirația pentru trupa Andre.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. <<Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu  m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci>>”, a mărturisit Viviana Sposub într-un episod din cadrul emisiunii ,,Ferma”.

„Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi.  Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a mai spus Viviana, în urmă cu ceva timp, înainte să iasă din competiție.

Și cântăreața Anda Adam pare să aibă ceva de spus la adresa relației dintre Viviana Sposub și George Burcea.  După mărturisirea făcut Andreei Antonescu, Viviana Sposub a fost taxată de Anda Adam.

Anda Adam nu s-a putut abține și i-a pus o simplă întrebare Vivianei. ”Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?”, a întrebat-o cântăreața în emisiune.

Viviana Sposub, declarație surprinzătoare pentru George Burcea

Înainte de a fi eliminată din competiție, Viviana Sposub i-a făcut o declarație neașteptată iubitului ei, George Burcea. Copleșită de emoții, fosta prezentatoare TV i-a făcut o declarație de dragoste fostului soț al Andreei Bălan.

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit aici. Nu regret nimic, a fost cea mai romantică cină! Abia aștept când ajungi acasă să-ți fac o mămăligă mare, cu zacuscă și cu o bucată de brânză de oaie de la Botoșani. Simt să-ți zic că te iubesc! Da, am zis-o. Asta visasem într-o seară când ți-am zis că ne-am visat pe noi doi la București și uite că ți-am zis-o. Aș fi vrut să-ți zic în realitate, dar… George al meu, ne vedem în Piața Iancului și în Piața Victoriei. Sunt foarte fericită și mulțumesc mult! O să-ți povestesc acasă cum a fost. Te pup și te iubesc!”, a declarat Viviana Sposub, odată cu plecarea din competiție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: