Redactia.ro
Home » TV » Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Cum au fost surprinse cele două femei din viața lui George Burcea

Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Cum au fost surprinse cele două femei din viața lui George Burcea

GALERIE FOTO (9)

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea și Andreea Bălan, fosta soție a actorului, au avut prima întâlnire față în față, deși nu  știau acest lucru.

 

Cum au fost surprinse Viviana Sposub și Andreea Bălan

Viviana Sposub și Andreea Bălan s-au întâlnit față în față, deși nu au știut acest lucru. Actuala iubită și fosta soție a lui George Burcea au fost mai aproape una de alta decât și-au imaginat.

Viviana Sposub a recunsocut că a fost fană a trupei Andre, încă de pe vremea când era copil. Prezentatoarea TV a mărturisit acest lucru în timp ce participa la emisiunea ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”. În timpul testimonialului, Viviana a declarat că nu rata niciun concert la care putea să participe.

Dacă în prezent se consideră că între cele două femei din viața lui George Burcea există o anumită rivalitate, lucrurile nu au fost așa dintotdeauna. Viviana Sposub și Andreea Bălan au avut parte de o întâlnire de gradul 0, după ce au participat la același eveniment. Însă, la vremea respectivă, Viviana Sposub nu s-ar fi gândit că va fi vreodată iubita fostului soț al Andreei.

Astfel, cum Viviana era prezentă la toate concertele Andre, unul dintre acestea i-a rămas cel mai bine în minte. Viviana a povestit  că unul dintre concertele din Botoșani care a avut lco în urmă cu câțiva ani, i-a rămas cel mai bine în minte actualei iubite a lui George Burcea.

Întâlnirea dintre cele două a avut la un eveniment unde Andreea Bălan a cântat alături de colega ei, Andreea Antonescu și a făcut un show de zile mari. La doar câțiva metri de fosta soție a lui George Burcea se afla actuala iubită, care, la vremea respectivă nu era decât un fan al artistelor.

„Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi.  Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a mărturisit Viviana Sposub.

Viviana a lansat la lansarea piesei și a cântat cele mai îndrăgite hit-uri ale copilăriei.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. <<Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu  m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci>>”, a mărturisit Viviana Sposub în cadrul emisiunii ,,Ferma”.

Anda Adam i-a adresat o întrebare Vivianei în cadrul emisiunii. ”Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?”, a întrebat-o cântăreața în emisiune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: