Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, mesaj special pentru Cristina Ciobănașu. Fanilor celor doi nu le-a venit să creadă

Vlad Gherman, mesaj special pentru Cristina Ciobănașu. Fanilor celor doi nu le-a venit să creadă

A fost o zi foarte specială pentru Cristina Ciobănașu! Îndrăgita actriță a împlinit vineri frumoasa vârstă de 25 de ani. Și se pare că vedeta și-a petrecut aniversarea alături de cei dragi chiar pe platoul de filmare. Ocazia extrem de special nu a putut să treacă neobservată de cel care i-a fost alături mai mulți ani la rând, Vlad Gherman.

Vlad Gherman i-a transmis un mesaj special fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu, cu ocazia zilei ei de naștere. Este prima aniversare a actriței care îi prinde despărțiți pe cei doi foști parteneri.

Vlad Gherman, mesaj special pentru Cristina Ciobănașu de ziua ei

În luna februarie a anului în curs, după nouă ani de iubire, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au ales să își spună adio.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a transmis actrița la vremea respectivă.

Și chiar dacă s-au despărțit, cei doi artiști au continuat să lucreze împreună. Așa se face că i-a prins pe platoul de filmare ziua de naștere a Cristinei Ciobănașu. Iar Vlad Gherman nu a ratat ocazia să îi transmit un mesaj special fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu. Iar fanilor nu le-a venit să creadă ce a postat actorul.

Cu toate că a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman nu a lăsat ca o zi așa de importantă din viața fostei sale iubite să treacă fără o urare pe măsura aniversării.

Mai exact, Vlad Gherman a distribuit o fotografie împreună cu fosta iubită, la care a adăugat mesajul simplu, dar extrem de emoționant pentru toată lumea „La mulți ani”. Gestul i-a mirat extrem de tare pe fanii celor doi actori. Mulți au crezut că între cei doi foști iubiți mai există doar o relație strict profesională.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, din nou împreună?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au surprins fanii cu faptul că apar din nou împreună! Însă totul se întâmplă doar în serialul Adela de la Antena 1, producție în care cei doi joacă alături de alte nume mari din cinematografie. Anunțul a fost făcut chiar de actriță.

”Personajele noastre nu se prea intersectează. Dar o să vedeți că o să avem secvențe împreună. Am și făcut o glumă împreună la un moment dat. Mult după ce ne-am despărțit, Livia și Călin au avut prima secvență împreună, un dialog și ni se părea interesant că lucrăm de atâtea luni la proiectul asta și ei încă nu s-au întâlnit în poveste”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru Click.

Așa cum s-a așteptat toată lumea, despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu a fost tocmai ușoară, având în vedere că cei doi s-au tot revăzut după decizia grea.
“Mi-a fost greu la început. (…) Știu că-i greu, dar asta-i noua realitate. Noi suntem împăcăți cu asta și viața merge mai departe.”, a mai explicat Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fostul ei iubit, încă au împreună și emisiunea CoolTour de la HappyChannel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: