Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman renunță la burlăcie. A cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, chiar în fața publicului. Momentul a fost unul superb

Vlad Gherman renunță la burlăcie. A cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, chiar în fața publicului. Momentul a fost unul superb

GALERIE FOTO (2) vlad gherman si oana mosneagu

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc! Vlad Gherman și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe care care îi este alături de aproximativ doi ani, actrița Oana Moșneagu. Cererea în căsătorie a fost una atipică și a avut loc în fața publicului!

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu în fața publicului

O veste senzațională agită în prezent lumea showbiz-ului din România! Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! La finalul unui  eveniment care a avut loc cu doar o seară în urmă, talentatul actor a luat hotărârea de a face acest pas important. Iată cum s-a desfășurat acest moment deosebit pentru cei doi îndrăgostiți! Toți cei prezenți au fost impresionați până la lacrimi!

oana mosneagu
Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, actrița Oana Moșneagu

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale de breaslă, Oana Moșneagu. De doi ani sunt alături unul de celălalt la bine și la greu, iar Vlad este sigur că Oana reprezintă acea femeie alături de care dorește să-și petreacă tot restul vieții. Așadar, nu a mai pierdut timpul, a ales inelul potrivit și a cerut-o în căsătorie!

Cu doar o zi în urmă, s-a desfășurat cu fast premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei” la Palatul Mogoșoaia. Surpriza a venit la finalul spectacolului. De față cu toți cei prezenți, Vlad Gherman s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Oana. Vizibil emoționată și surprinsă, Oana a rostit emoționată DA. Așadar, planificarea nunții poate începe în mod oficial!

Cu doar câteva luni în urmă, cei doi spuneau că nu au planuri de măritiș

Cu câteva luni în urmă, într-o apariție exclusivă la emisiunea Xtra Night Show, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit câteva aspecte despre perspectivele lor legate de căsătorie. Cei doi îndrăgostiți împărtășeau atunci că nu simt nicio grabă în a se căsători, deoarece se concentrează cu atenție asupra dezvoltării carierei lor profesionale. Iată, totuși că Vlad s-a răzgândit și a decis să nu mai amâne nunta!

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își doreșe (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria”, declara Oana Moșneagu, în urmă cu doar câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: