Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut. Relația lor s-a schimbat la nici o lună de la nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut. Relația lor s-a schimbat la nici o lună de la nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Căsătoria aduce schimbări semnificative în viața oricărui cuplu, iar pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu, aceasta a marcat o nouă etapă plină de emoții și provocări. Cei doi actori și-au unit destinele recent, iar acum împărtășesc experiențele și transformările pe care le-au trăit de la acest moment important.

Sentimentele lui Vlad Gherman după căsătorie

Vlad Gherman, cunoscut pentru sinceritatea și deschiderea sa, a mărturisit că pentru el, viața după căsătorie nu a adus schimbări majore. „Absolut nimic! Nu s-a schimbat nimic, practic ne-am trezit la fel de frumoși și de norocoși. S-a schimbat faptul că avem verighetele pe deget, iar cel mai important din tot acest eveniment a fost cununia religioasă,” a declarat Vlad pentru Spynews.ro. El subliniază importanța spirituală a unirii lor în fața lui Dumnezeu, considerând acest moment ca fiind cel mai semnificativ.

Cu toate acestea, Vlad recunoaște că purtarea verighetei este un simbol constant al angajamentului lor, o amintire zilnică a promisiunilor făcute. De asemenea, a menționat că ziua de după nuntă a fost ca orice altă zi, fără schimbări dramatice în rutina lor zilnică.

Oana Moșneagu și perspectivele ei asupra căsătoriei

În contrast cu soțul ei, Oana Moșneagu simte că căsătoria a adus schimbări subtile, dar semnificative în viața lor. Actrița a împărtășit că fiecare etapă a relației lor, de la cererea în căsătorie până la cununia civilă și religioasă, a consolidat și mai mult legătura dintre ei. „În creierul meu, cu fiecare etapă pe care o parcurgeam mă simțeam din ce în ce mai aproape de el și simțeam că suntem din ce în ce mai uniți și lipiți cumva,” a explicat Oana.

Pentru Oana, aceste etape au fost mai mult decât simple ceremonii; ele au fost momente de reflecție și întărire a legăturii lor emoționale. Ea consideră că fiecare „DA” rostit, fie la cererea în căsătorie, fie la cununiile civilă și religioasă, a fost un pas esențial în construirea unei relații solide și profunde.

Viața după nuntă și planuri de viitor

După nunta lor de poveste, Vlad și Oana se bucură de viața de cuplu și își continuă carierele de succes în lumea actoriei. Cu toate că fiecare are o perspectivă ușor diferită asupra schimbărilor aduse de căsătorie, ambii sunt de acord că relația lor a devenit mai puternică și mai unită.

Cei doi actori își păstrează, de asemenea, o viață personală activă și se bucură de susținerea fanilor și a familiei. Pentru viitor, Vlad și Oana planifică să se concentreze atât pe proiectele lor profesionale, cât și pe consolidarea relației lor. În ciuda diferențelor de percepție, comunicarea deschisă și respectul reciproc par să fie cheia succesului lor ca cuplu.

Astfel, căsătoria lor nu doar că a consolidat relația, ci a adus și o nouă perspectivă asupra angajamentului și iubirii. Această poveste de dragoste, care a evoluat în fața publicului, continuă să inspire și să aducă bucurie celor care îi urmăresc și îi susțin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: