Redactia.ro
Home » Știri » Vlad Pascu, primele declarații din închisoare: „Am o grămadă de remușcări”

Vlad Pascu, primele declarații din închisoare: „Am o grămadă de remușcări”

Tragedia din 2 Mai a anului august 2023 a zguduit profund întreaga națiune! Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani la acea vreme, s-a urcat drogat la volanul mașinii și a provocat haos pe drumurile publice. Mașina pe care o conducea a intrat într-un grup de tineri, provocând o coliziune devastatoare. Roberta și Sebi au fost răpuși pe loc, lăsând în urma lor doar durere și suferință. Părinții victimelor sunt acum în căutarea dreptății prin instanțe, însă drumul către aceasta este presărat cu obstacole și provocări.

Tensionarea a atins cote maxime în sala de judecată

În cel mai recent termen al procesului, tensionarea a atins cote maxime în sala de judecată. Părinții victimelor și-au dorit schimbarea încadrării juridice a acuzatului, de la ucidere din culpă la omor calificat, dar solicitarea a fost respinsă de către judecătoare. După această întâmplare, Vlad Pascu s-a întors în detenție, acolo unde a primit un telefon.

Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de „revoluționarul Ceaușescu”, a publicat pe rețelele de socializare o înregistrare a unei conversații telefonice cu Vlad Pascu. În această convorbire, tânărul și-a exprimat regretul profund pentru tragedia pe care a provocat-o, remușcările sale fiind evidente. A mărturisit că își dorește cu ardoare să poată da timpul înapoi și să evite producerea accidentului fatal.

Dialogul dintre Vlad Pascu și Marian „Ceaușescu”

Marian „Ceaușescu”: Sufletul tău cum este?

V. P : Distrus, ce pot să zic și psihic și am o grămadă de remușcări.

M.C: Dacă ai fi să dai înapoi timpul, ce-ai face?

V.P : Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul în care a făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă, în momentul de față, aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit.

M.C : Cum te simți când toată România te vede la monstrul-monștrilor?

V.P : În niciun fel, e o imagine care s-a creat în baza unor informații. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează îmi apară doar partea neagră. Nu arată lucrurile pe care le-am făcut bune. Îmi asum fapta respectivă și încerc să merg mai departe și sper să aduc plus valoare la un moment dat și să reușesc măcar 10% din ce am stricat.

Tatăl victimelor își doresc dreptate

În contextul acestor evenimente, tatăl lui Roberta a emis un mesaj direct și incisiv către avocații lui Vlad Pascu și către ceilalți implicați în proces. El a exprimat dorința ca cei responsabili pentru apărarea lui Vlad Pascu să simtă aceeași durere și suferință ca și el.

În dialogul cu Marian „Ceaușescu”, Vlad Pascu a recunoscut că nu poate înțelege în totalitate durerea pe care o trăiește tatăl Robertei, dar că este conștient de amploarea suferinței acestuia.

M.C: Ai auzit ce s-a zis în spațiul public unul dintre părinții acelui copil că dacă vei lua o pedeapsă minimă, își va face el dreptate? Ce spui de aceasta durere a unui tată?

V.P: Nu pot să mă pun în locul acelui om pentru că este într-o suferință puternică. Eu nu am cum să-mi dau seama. Nu am cum să mă pun în locul lui, e clar că suferă foarte mult și pot să înțeleg și să-mi asum orice fel de injurii pe care mi le aduce.

M.C: Ai vrea odată să vin ca să stăm pe vorbă, fac o înregistrare să îți spui oful din suflet, mult acumulat, ai vrea?

V.P : M-am gândit la chestia asta de câteva ori. Acum nu știu exact care este cea mai bună modalitate pentru că singura temere pe care o am este să nu se interpreteze în alte moduri.

M.C : Eu voi face o înregistrare și avea înregistrare o dau cum e 100%. Nu adaug eu nimic.

V.P : În teoretic nu o văd ca pe un lucru rău. Vorbesc cu tata cel mai bine.

M.C : Mâine o să vii la termenul pe care îl ai la tribunal pentru infracțiuni grave de droguri de mare risc?

V.P : O să am videoconferință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: