Redactia.ro
Home » Știri » Vlad Popescu Piedone, fiul lui Piedone, a făcut un gest emoționant de Crăciun pentru Mamaia Maria: „Știu că te dor și pe tine multe”

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Piedone, a făcut un gest emoționant de Crăciun pentru Mamaia Maria: „Știu că te dor și pe tine multe”

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Piedone, a făcut gest emoționant de Crăciun pentru Mamaia Maria: „Știu că te dor și pe tine multe”

Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar al sectoarelor 4 şi 5 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, a făcut un gest emoționant de Crăciun pentru Mamaia Maria. Iată cum a reacționat tatăl lui, din închisoare.

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Piedone, a făcut un gest emoționant de Crăciun pentru Mamaia Maria: „Știu că te dor și pe tine multe”

Anul trecut, Cristian Popescu Piedone a găsit-o pe Mamaia Maria în ploaie, în frig, la singura tarabă de lângă un magazin din Capitală. Bătrâna a mers chiar și pe vreme rea să-și vândă salata, mărarul, pătrunjelul și cele câteva bucăți de ardei iute, ca să aibă cu ce să trăiască.

Atunci, Piedone a scris în mediul online cum a găsit-o pe Maria, despre care a spus tuturor că e „unul dintre cei mai puternici oameni de pe pământ”. „Bătrânețea și bolile au pus-o la pat o vreme… S-a chinuit… Dar bunul Dumnezeu nu lasă de izbeliște o mamă văduva”, spunea, la acel moment, Piedone.

Piedone i-a cumpărat bătrânei toate produsele de pe tarabă, a îmbrăcat-o cu o geacă impermeabilă, i-a pus o căciulă pe cap şi i-a oferit o pereche de ghete.

Anul acesta, de Crăciun, Mamaia Maria nu a fost uitată. Pentru că Piedone e după gratii, fiul lui a mers să o vadă pe bătrână. I-a spus că nu e singură, va fi și el alături de ea până când „o să vină tatăl lui” și nu numai. Vlad Popescu Piedone i-a dus femeii și câte ceva din cele necesare, a mângâiat-o și a îmbrățișat-o.

„Să știi că eu și tata nu te-am uitat…”, se aude pe înregistrarea video.

Mamaie Maria, mamaia mea buna si draga,
Te-am cautat, mamaie, la taraba
Si m-am ingrijorat ca nu te-am gasit…
Stiu ca te dor, mamaie, si pe tine multe
Stiu ca batranetea nu-i usoara!
Stiu ca ai muncit o viata si ai obosit si tu…
Am vorbit cu tata despre tine, mamaie
Mi-a zis ca ii e dor de tine, de sufletul tau bun
Asa ca m-am gandit sa vin sa te caut. Sa nu treaca sarbatorile si sa nu stim despre tine, cum esti, ce faci…
Si te-am gasit, mamaie Maria! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am gasit bine!
Imi era dor de tine. Stiu cat de mult te indrageste tata.
Sa nu iti faci griji, mamaie! Tata o sa vina acasa si iti promit ca va veni sa te caute! Dumnezeu te va mai tine aici cu noi multi ani de acum inainte!
Iar pana va veni tata, o sa fiu eu langa tine, mamaie. O sa ma asigur ca ai o viata decenta si ca esti sanatoasa!

Sursa: Facebook / Vlad Popescu Piedone

Reacția lui Cristian Popescu Piedone din închisoare când a văzut gestul fiului său. S-a semnat: „Cristian Popescu Piedone NEVINOVAT”

Din închisoare, Cristian Popescu Piedone a reacţionat pe Facebook şi el la postarea fiului său.

Un gard din tablă, o poartă mică și o bunică sub o basma…
Mama Maria…
Doamna de la taraba cu… puțin.
Odinioară în putere, odinioară stâlp în casa-i mică, dar curată și caldă…
Acum… tot mama Maria!
Dar… cu mai multe calendare în povara, cu boli destule și-o bătrânețe apăsătoare… ca o menghină care strânge și tot strânge…
Mama Maria… mi-a spus Vlad că te-a vizitat și că ai plâns…
Nu plânge, mama Maria…
Așa a vrut Dumnezeu să fie. Îmi car crucea smerit și merg înainte! Nu pot spune că sunt bine… Dacă ți-as spune asta… te-aș minți! Și așa cum știi… nu te-am mințit niciodată, mama Maria!
Îmi doresc să aflu că ești sănătoasă și îți faci bruma de bănuți la taraba aceea socială! Îmi doresc să fii bine, pentru că meriți tot binele lumii, mama Maria!
Stai liniștită! Ne vom revedea! Și ne vom îmbrățișa în viața asta! Dacă nu va fi, totuși, posibil… te voi căuta în altă viață!
Îți multumesc pentru toate gândurile bune, mama Maria!
Sunt fericit că Vlad Popescu Piedone, băiatul meu, duce povestea mai departe, iar tu, buna mamă, vei avea masa plină măcar de Crăciun!
Să ne fii sănătoasă, mama Maria
Crăciun fericit tuturor!
Cu dragoste și respect, Piedone NEVINOVAT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: