Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin, anunț important despre negocierile cu Ucraina. Unde se îndreaptă războiul: „Am revenit într-un punct mort”

Vladimir Putin, anunț important despre negocierile cu Ucraina. Unde se îndreaptă războiul: „Am revenit într-un punct mort”

A trecut mai bine de o lună de la primul atac al Rusiei asupra Ucrainei, așa că trupele ruse continuă să lupte. Recent, Vladimir Putin a anunțat stadiul negocierilor dintre cele două țări de până acum! La ce concluzii a ajuns președintele rus, dar și ce se va întâmpla!

Vladimir Putin, anunț de ultimă oră

De la izbucnirea războiului, cele două țări aflate în conflict au purtat multe discuții de pace, dar se pare că totul a fost în zadar, așa că acum președintele rus a ajuns la o concluzie.

Ce s-a întâmplat în discuțiile dintre Rusia și Ucraina
Cei doi șefi de stat, aflati în conflict de mai bine de o lună, s-au întâlnit de multe ori pentru a ajunge la un acord comun și a pune capăt războiului, dar, din păcate, totul a fost în zadar. Astăzi, Vladimir Putin a declarat că a ajuns într-un „impas” după o întâlnire care nu a dat niciun rezultat concret.

Astfel că, liderul de la Kremlin, a explicat că, în opinia sa, nu există nicio șansă sau motiv să negocieze din nou și totul va decurge conform planului.

″Acum, garanţiile de securitate sunt un lucru, iar chestiunile privind reglementarea relaţiilor asupra Crimeii, Sevastopolului şi Donbasului sunt scoase (de Ucraina) din sfera de aplicare a acestor acorduri. Aşadar, am revenit într-un punct mort″, a spus Vladimir Putin la o conferinţă de presă în cursul zilei de astăzi.

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă

În plus, Putin a acuzat capitala Ucrainei, Kiev, că încearcă să prelungească negocierile de pace, cerând garanții de securitate în toată țara.
Acesta a mai precizat că războiul care a izbucnit în urmă cu mai bine de o lună continuă, așa că nimeni din Ucraina nu va opri operațiunile militare până nu va reuși și nu va atinge obiectivul inițial. Președintele rus nu vede niciun alt motiv pentru discuții de pace, lucrurile stau diferit în partea ucraineană, așa că recent, un înalt oficial a explicat că discuțiile sunt în desfășurare, dar se demarează foarte greu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: