Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin este combătut din interiorul țării sale. Soldații ruși nu vor să mai lupte

Vladimir Putin este combătut din interiorul țării sale. Soldații ruși nu vor să mai lupte

Soldații ruși îi dau bătăi de cap liderului rus! Aproape 5.000 de soldați refuză să ia parte la ceea ce descriu că fiind un război inutil. Ce relatează presa din Ucraina despre revolta organizată chiar de către armata rusă la Belgorod, oraș din apropierea graniței!

5.000 de soldați refuză să ia parte la război

După cinci zile de război, în care s-au înregistrat mii de morți în ambele țări, aproximativ 5.000 de soldați ruși refuză să meargă pe front. Aceștia combat ordinului lui Putin și se revoltă într-un oraș din apropierea graniței. Potrivit Vgolos.ua, soldații sunt contrariați de deciziile luate de liderul rus și susțin că participarea la un război cu Ucraina nu este prevăzută în contract.

Ei motivează că nu se simt nepregătiți în fața unui eveniment de așa anvergură și că se tem că-și vor pierde viața. Drept consecință, vor organiza revolte și nu se vor îmbarca în transporturile militare care să-i ducă la luptă împotriva poporului ucrainean.

Bilanțul victimelor în războiul dintre Rusia și Ucraina

În cea de-a cincea zi de război în Ucraina, bilanțul victimelor a crescut considerabil. Asta și pentru că-n ciuda promisiunilor că armata rusă nu va ataca civilii, mai mulți s-au găsit în fața focurilor. Momentan, nu se știe o estimare reală a pierderilor omenești suferită de Ucraina.

În armata rusă, până la acest moment, s-au înregistrat următoarele pierderi:

  • 300 de soldați uciși
  • 29 avioane, 29 elicoptere, 191 tancuri, 816 transportoare blindate, 1 sistem antiaerian BUK, 5 sisteme antiaeriene, 21 de sisteme de artilerie GRAD, 291 de vehicule, 60 de cisterne, 3 drone, 74 tunuri de artilerie

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini