Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin: „Sunt mândru de fiicele mele”. Unde au crescut Maria și Katya

Vladimir Putin: „Sunt mândru de fiicele mele”. Unde au crescut Maria și Katya

GALERIE FOTO (2) Vladimir Putin Sunt mândru de fiicele mele

Vladimir Putin: „Sunt mândru de fiicele mele”. Președintele Rusiei este cel mai controversat lider din întreaga lume, iar odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, oamenii îl consideră ca fiind un lider extrem de periculos. Dar înainte de a fi președinte și politician, Putin este tată. Liderul rus a vorbit despre cele două fiice pe care le are cu fosta soție, Maria și Katerina.

Vladimir Putin: „Sunt mândru de fiicele mele”. Unde au crescut Maria și Katya

Vladimir Putin este, cel mai probabil, unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. Pe 23 februarie, președintele rus a invadat Ucraina, iar de atunci, luptele și atacurile continuă în orașele Ucrainei. Cu toate astea, Vladimir Putin nu dă semne de retragere. În ciuda faptului că este un lider puternic, Putin este tată. Politicianul are două fiice cu fosta soție, Ludmila Putin. Maria și Katerina Putin sunt fiicele mari ale președintelui rus.

Cu toate că activitatea sa politică este cunoscută în întreaga lume, Putin a avut grijă ca familia sa să fie protejată de lumea exterioară. Liderul de Kremlin vorbește foarte rar despre familia sa, în special despre fiicele sale. În urmă cu șapte ani, Putin declara că fiicele sale nu s-au implicat în politică și că au fost crescute departe de lumea exterioară. Mai mult, Vladimir Putin marturisea că este mândru de fiicele sale. „Traiesc in Rusia … Nu au fost niciodate educate in alta parte cu exceptia Rusiei”, a declarat Putin, in conferinta anuala de presa. „Sunt mandru de ele. Continua sa studieze si sa isi faca treaba”, a spus Putin, potrivit hotnews.ro.

De ce a divorțat Vladimir Putin de fosta soție

Vladimir Putin a știut mereu să își țină viața privată departe de ochii presei. Acesta a fost căsătorit cu Ludmila, dar în 2014 au divorțat. Cei doi au împreună două fiice, Maria și Katerina. În 2008 au început să apară zvonurile despre aventura lui Putin cu gimnasta ritmică Alina Kabaeva. Liderul rus a anunțat divorțul de soția sa pe un post rusesc de televiziune, având-o alături pe Ludmila. Anunțul a șocat pe toată lumea. „A fost o decizie luată de comun acord.De-abia dacă ne mai vedem, fiecare are viaţa lui separată, în momentul de faţă”, spunea Putin la acea vreme.

Ludmila a declarat că motivul divorțului era munca constantă pe care Putin o avea. „Îi sunt foarte recunoscătore lui Vladimir, pentru că ne întreţine în continuare atât pe mine, cât şi pe fiicele noastre. Ţine mult la ele şi copiii simt asta. Vom fi foarte apropiaţi unii de alţii… pentru totdeauna”.

 

În 2016, Ludmila s-a recăsătorit cu un bărbat cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea, Arthur Ocheretny. Acesta este directorul Centrului nonprofit pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale. Relația dintre Vladimir Putin și soția acestuia a fost una controversată, având în vedere că Ludmila a declarat, la un moment dat, că ea a iubit, dar nu a fost iubită. După divorțul de Putin, Ludmila a dispărut din viața publică, apărând doar în cadrul evenimentelor oragnizate de soțul său, Arthur. Aceasta locuiește în prezent în Franța, alături de actualul partener.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: