Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, chinuită de problemele de sănătate. A cerut ajutorul medicilor din Franța: «Am două plase de medicamente»

Vlăduța Lupău, chinuită de problemele de sănătate. A cerut ajutorul medicilor din Franța: «Am două plase de medicamente»

GALERIE FOTO (2) vladuta luapu

Vlăduța Lupău, în vârstă de 32 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Artista a ajuns chiar și în cabinetul medicilor din Franța în căutarea unui diagnostic. Solista a dezvăluit fanilor diagnosticul pe care l-a primit și faptul că a ajuns să ia un număr impresionant de pastile pe zi pentru a face față durerilor pe care le resimte.

Vlăduța Lupău, chinuită de problemele de sănătate

De o perioadă bună de timp, Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse cronică. Vedeta tușește sec aproape tot timpul, lucru care îi afectează corzile vocale. De-a lungul timpului, artista a mers la numeroși medici pentru a afla care este problema. În cele din urmă i s-a pus un diagnostic, hernie hiatală. Pentru a se asigura că diagnosticul este corect, Vlăduța Lupău a cerut părerea și unui medic din Paris, care a confirmat spusele specialiștilor români.

Din nefericire pentru Vlăduța Lupău, nici medici români, nici cei francezi nu au fost de acord să o spună unei intervenții chirurgicale pentru a remedia problema, argumentând că hernia este una de mici dimensiuni și nu-i afectează grav starea de sănătate. Solista a dezvăluit că în permanență poartă la ea zeci de medicament pe care le ia pentru a ameliora durerile pe care le resimte.

„Am venit la doctorul meu din Paris, care nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală e foarte mică și mi-a dat un tratament, mult mai dur, am două plase de medicamente. Din nou o să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii și pe corzile mele vocale pe care se pune presiune de la atâta tușit. 

Mi s-a confirmat și aici, ca în România, că am o hernie hiatală, care e cumva la stomac, care îți provoacă refluxul gastroesofagian. Ala când vine în gât, tușești sec, pentru că încerci să elimini ceva, dar n-ai ce. Mi-am făcut zilele trecute o endoscopie și mi-au măsurat hernia, dar au zis că e mică și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă opereze”, a povestit Vlăduța Lupău.

Ce este hernia hiatală, diagnosticul primit de Vlăduță Lupău

Hernia hiatală este o afecțiune în care partea superioară a stomacului se deplasează prin deschiderea numită hiatus diafragmatic, care este situată în mușchiul diafragm, și intră în cavitatea toracică. Această condiție poate apărea atunci când diafragma, mușchiul care separă cavitatea toracică de cea abdominală, devine mai slabă sau își pierde tonusul, permițând stomacului să se deplaseze în sus.

Simptomele herniei hiatale pot varia de la a fi unele minore până la severe și pot include arsuri la stomac, senzație de greață, regurgitare alimentară, durere în piept sau dificultăți de respirație. În cazurile mai severe, hernia hiatală poate duce la reflux gastroesofagian și inflamarea esofagului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: