Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, conversație șocantă cu soacra. „Minți cu nerușinare”

Vlăduța Lupău, conversație șocantă cu soacra. „Minți cu nerușinare”

Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Vlăduța Lupău a intrat în „conflict” cu soacra. Mama lui Adi Rus a pus-o la punct pe nora sa. De la ce a pornit totul este inimaginabil. Iată dialogul dintre cele două.

De la ce a pornit „conflictul” dintre Vlăduța și socra sa

Vlăduța Lupău a intart în conflict cu soacra și a publicat conversația pe insternet. Totul a pornit de la o remarcă a Vlăduței. Cântăreața a povestit că trebuie să meargă la Paris pentru a face un tratament, iar cu această ocazie, ea a spus că își dorește să facă și câteva poze, drept urmare are envoie de câteva ținute.

Vlăduța Lupău a spus că nu mai are haine și trebuie să meargă să își cumpere câteva ținute. Mama soacră când a văzut ce spune nora i-a răspuns imediat spunând că minte cu nerușinare, în glumă bineînțeles. Femeia afirmă că artista are atât de multe haine încât se rup ușile la șifonier.

”Fetele mă vor înțelege exact, la ce voi spune eu acum. Trebuie să-mi fac bagajul pentru Paris și, bineînțeles, să-mi pun câteva hăinuțe în care să îmi fac două-trei poze. Așa, mișto, drăguțe, că, na, nouă ne plac pozele. Fetelor, în general. M-am uitat în dulap și mi-am dat seama că nu am haine.”, a povestit pe Instagram Vlăduța Lupău.

Minți cu nerușinare. Ok, o caut. Cum să zici că nu ai haine și nouă ni se rup ușile la dulapuri?”, i-a răspuns mama lui Adi Rus.

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor

Vlăduța Lupău este una dintre artistele cu care România se poate mândri. Talentul și frumesețea ei este fără margini și este apreciată de mii de români de pretutindeni. Din nefericire, artista se confruntă cu o problemă de sănătate. Vlăduța Lupău a mărturisit că de șase luni are o tuse care nu îi dă pace, lucru care îi periclitează cariera în anumite cazuri. Artista a spus că a găsit un medic renumit chiar la Paris și va pleca pentru a se trata. Sperăm ca frumoasa cântăreață de muzică populară să își revină cât mai curând.

Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză. Sper să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal. Efectiv nu știu ce să mă mai fac… că le-am încercat pe toate. Tușesc extrem de mult. Nu știu ce să mai fac. Am fost la toți doctorii.„, a povestit Vlăduța Lupău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini