Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă: „Stă în permanență, 24/24. Noi o mai amenințăm cu…”

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă: „Stă în permanență, 24/24. Noi o mai amenințăm cu…”

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă: „Stă în permanență, 24/24. Noi o mai amenințăm cu...”

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă, iar acesta este doar motiv de bucurie pentru îndrăgita cântăreață. Iată detaliile!

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă

Vlăduța Lupău a mărturisit că are o relație foarte frumoasa ca mama soțului ei. Cele două se înțeleg de minune, motiv pentru care locuiesc în aceeași casă. Soacra cântăreței o ajută neîncetat la treburile din casă, dar și în creșterea micuțului Iair

Soacra e rezidentă (n.red. – la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța. Încă nu i-am dat-o. Într-adevăr, avem mare noroc cu ei. Sunt alături de noi. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor. Cu părinții e cel mai bine.

Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot. După aceea pentru noi. Bunicii uneori o iau razna. Eu spun de multe ori că vor să mi-l fure. Și mama, și tata, și părinții lui Adi, dar nu. Este copilul nostru.”,, a dezvăluit Vlăduța Lupău în emisiunea „La Măruță”.

Vlăduța Lupău: „Ne-am făcut casa visurilor!”

Vlăduța Lupău a reușit cu muncă și determinare să aibă alături de partenerul ei de viață, casa visurilor lor:

Ne-a ajutat Dumnezeu. Ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit. Pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții. Și un dressing mareee. Știi, noi, fetele, niciodată nu avem loc de haine.(…)”, a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: