Redactia.ro
Home » Știri » Vlăduța Lupău, prima imagine cu copilașul încă nenăscut. Ce fotografii a publicat din maternitate

Vlăduța Lupău, prima imagine cu copilașul încă nenăscut. Ce fotografii a publicat din maternitate

GALERIE FOTO (3)Vladau, insarcinata

Vlăduța Lupău a publicat fotografii de la maternitate, iar pentru fanii ei, asta le-a făcut ziua. Iată imaginea în care apare și copilașul ei care urmează să apară pe lume.

Prima imagine cu fiul Vlăduței Lupău. Vedeta mai are puțin și naște

Vlăduța Lupău a mers la maternitate ca să se asigure că sarcina ei evoluează fără probleme. Trăiește emoții noi, clipe pe care le îndrăgește, așa că a vrut neapărat să facă și câteva poze. Ea le-a împărtășit cu fanii ei. Desigur, a fost arătat doar o anumită parte a corpului bebelușului, restul fiind acoperit cu un emoji cu o inimă albastră și semnul infinit.

Cântăreața a scris: „Totul OK. Simple monitorizări din vreme… ca să fiu eu sigură că suntem pe drumul cel bun”.

Vladau-copil
Sursa foto: Instagram
Vladau-copil
Sursa foto: Instagram

Ea e foarte fericită de când a aflat că va deveni mămică. A scriu un text încărcat de emoție, publicat pe Instagram.

„Primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare Dar al lui, în pântecele meu. Și abia după ce ți-am spus asta, îți spun că… te iubesc! Abia aștept să îți povestesc toată povestea ta ș cât de multe figuri ai făcut până astăzi (…) Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem. Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi. Cu drag, mami”.

Cântăreața a anunțat că este însărcinată în luna martie 2022, așa că nu mai e mult până când va face cunoștință cu băiețelul ei. Povestea de iubire dintre Vlăduța Lupău și actualul soț, Adrian Rus, a început în urmă cu mai mulți ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro