Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, separată de copil și soț! La mii de kilometri distanță, artista este copleșită de dor

Vlăduța Lupău, separată de copil și soț! La mii de kilometri distanță, artista este copleșită de dor

vladuta lupau si adrian rus

Vlăduța Lupău trece prin clipe dificile. Artista de muzică populară se află la mii de kilometri distanță de cei dragi și face față cu greu dorului de familie. Ultimele imagini distribuite de Vlăduța Lupău demonstrează că solista este o familistă convinsă și ar face orice de dragul fiului său, Iair.

Vlăduța Lupău, la mii de kilometri de Adrian Rus și micul Iair

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt căsătoriți din anul 2018, iar în anul 2022 viața lor a devenit mai frumoasă după ce micuțul Iair s-a născut. În prezent, artista trece prin momente dificile din punct de vedere emoțional pentru că nu-și poate ține fiul în brațe. Ea concertează în Statele Unite ale Americii și se află departe de soț și de copil, însă gândul îi este tot la micul Iair.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Adrian Rus i-a trimis artistei o imagine emoționantă pentru a-i mai potoli dorul de casă, însă Vlăduța a fost copleșită de emoții și a izbucnit în plâns. În imaginile pe care fotbalistul i le-a trimis Vlăduței, Iair apare privind la televizor, la un concert al mamei sale.

Vlăduța Lupău a trecut printr-o adevărată dramă înainte de a rămâne însărcinată. Artista lăsase în urmă orice speranță că va deveni mamă vreodată pentru că pierduse două sarcini anterior. Fiul artistei și al lui Adrian Rus poartă un nume special, complet atipic.

Fiul Vlăduței Lupău poartă un nume special

Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta. Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’,  povestea Vlăduța Lupău. 

Vlăduță Lupău și Adrian Rus s-au cunoscut cu ani în urmă, la o petrecere la care a cântat îndrăgita solistă. Sportivul a fost fermecat pe loc de solistă și nu a renunțat până când nu a reușit să îi intre în grații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: