Redactia.ro
Home » TV » Volodimir Zelenski, la Pro Tv! Serialul în care președintele Ucrainei joacă rolul principal va fi difuzat în România

Volodimir Zelenski, la Pro Tv! Serialul în care președintele Ucrainei joacă rolul principal va fi difuzat în România

GALERIE FOTO (2) Volodimir Zelenski, la Pro Tv!

Volodimir Zelenski, la Pro Tv! Postul de televiziune românesc a anunțat că va difuza serialul ucrainean ”Sluga poporului”, în care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, joacă rolul principal. Când va fi difuzat primul episod?

Volodimir Zelenski, la Pro Tv! Serialul în care președintele Ucrainei joacă rolul principal va fi difuzat în România

În urmă cu mai bine de trei ani, Volodimir Zelenksi, era unul dintre cei mai apreciați actori de comedie. Acesta a jucat în serialul ucrainean „Sluga poporului”, interpretând rolul președintelui Ucrainei. Surprinzător, destinul lui Zelenski a făcut ca el să devină în realitate liderul Ucrainei. Postul TV, PRO TV, a anunțat că va difuza serialul ucrainean ”Sluga poporului”, în care Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, joacă rolul principal. Compania de distribuție Eccho Rights a anunțat faptul că a vândut licența serialul mai multor radiodifuzori, printre care și postul de televiziune Pro Tv.

În calitate de distribuitori internaționali ai serialului ‘Servant of the People’, creat de președintele Zelenskiy și care îl are în rol principal, poziția Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtășească această poveste.

Serialul este o comedie, dar și un document important de unde provine Zelenskiy. Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat.În timp ce scenariul lumii reale cu care se confruntă Zelenskiy și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia serialului.

Există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar `Servant of the People` este o piesă fascinantă, importantă și istorică a televiziunii”, a transmis Eccho Rights, conform TV Mania.

Despre ce este vorba în serialul ”Sluga Poporului”

”Servant of the People” sau ”Sluga Poporului” este un serial de comedie ucrainean care spune povestea unui om obișnuit ce devine președinte. A fost lansat în 2015 și a fost urmat de un lungmetraj. Astfel, seria este cea care l-a propulsat pe Volodimir Zelenski în cariera politic din viața reală.

El a ales președinte al Ucrainei în anul 2019. Zelenski intepretează rolul profesorului de istorie Vasily Petrovch Holoborodko. Acesta este filmat de elevii săi în timp ce are o reacție furioasă cu privire la situație din țara sa.

Volodimir Zelenski continuă să lupte pentru țara sa

Într-un interviu acordat pentru CNN, Volodimir Zelenski a anunțat că situația țării sale este un foarte gravă. Cu toate astea, Ucraina continuă să lupte și să fie inima Europei. „Este foarte grav… nu sunt într-un film. Nu sunt un simbol, cred că Ucraina este un simbol… Ucraina este inima Europei, iar acum cred că Europa vede că Ucraina este ceva special pentru această lume. De aceea, lumea nu poate pierde acest ceva special“, a spus Zelenski, pentru sursa citată.

De asemenea, președintele Ucrainei a trimis un mesaj omologului său american.„Toată lumea trebuie să înceteze lupta și să se întoarcă la acel punct de unde a început acum cinci, șase zile“, a spus Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: