Redactia.ro
Home » Știri » Vrăjile pe care le-a făcut i-au adus coșmaruri: „Visam numai diavoli!” Ce spune Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”

Vrăjile pe care le-a făcut i-au adus coșmaruri: „Visam numai diavoli!” Ce spune Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”

Cu toții o știți pe actrița Virginia Rogin, mai ales pentru rolul „Mamei Sulfina” din serialul „Inimă de țigan”. Recent a fost invitată la podcastul lui Lucian Viziru, unde cei doi foști colegi au discutat, printre altele, și despre cele întâmplate pe platourile de filmare ale proiectelor în care au fost protagoniști. Virginia Rogin a jucat-o pe „Mama Sulfina” în serialul „Inimă de țigan”, personaj care reprezenta „vrăjitoarea” șatrei. Lucian Viziru a avut rolul lui „Giani”, fiul lui bulibașa.

Vrăjile pe care le-a făcut i-a adus coșmaruri: „… visam diavoli!” Ce spune Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”

Chiar dacă totul era doar un scenariu, momentul în care Virginia Rogin a fost nevoită să rostească vrăji venea la pachet cu o serie de coșmaruri. „Era pe malul lacului, cu un foc de tabără. Noaptea, cu lună plină. Și spuneam niște vorbe acolo și puneam pe apă niște chestii, niște lumânări.

Focul ăla ardea în spate.. Te luau fiorii…Pe mine mă luau, care făceam asta… Bineînțeles, cucuveaua (pasăre care prevestește rele potrivit vorbelor din popor n.r) era acolo. Îmi aduc aminte că în noaptea aia

am avut numai coșmaruri. Visam numai diavoli care veneau și râdeau de mine. Mă visam pe mine îmbrăcată în țigancă și ei veneau și făceau mișto de mine. Îmi spuneau ceva nasol.”, a dezvăluit Virginia Rogin.

Vrăjile pe care le-a făcut i-a adus coșmaruri: „… visam diavoli!” Ce spune Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe „Mama Sulfina”

Cu toate acestea, rolul „Mamei Sulfina” i-a adus și lucruri bune. Virginia Rogin a fost extrem de îndrăgită pentru modul în care și-a portretizat personajul. „Mama Sulfina trăiește prin mine. (..) Puteam să joc eu Shakespeare, Caragiale, Cehov, cât am jucat la viața mea (la teatru n.r), că lumea tot Mama Sulfina mă strigă.

Popularitatea pe care ți-o dă televiziunea nu ți-o poate da nici teatrul și nici filmul. Rămâi așa în memoria oamenilor. Dar îmi face plăcere, nu se pune problema… Foarte multă lume mă întreabă „Dar cum vă cheamă, doamnă?”. Le zic că nu contează, ce să îți încarci memoria?!”, a glumit îndrăgita actriță.

Virginia Rogin a jucat alături de nume mari din industria autohtonă. „Inimă de țigan” a strâns laolaltă actori celebri, precum: Gheorghe Dinică, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Marin Moraru și lista poate continua. Din păcate, între timp, unii dintre aceștia s-au stins din viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: