Redactia.ro
Home » Știri » Vrei să mergi la mare cu mai puţini bani? Aşteaptă luna septembrie! Vei achita tarife incredibil de mici

Vrei să mergi la mare cu mai puţini bani? Aşteaptă luna septembrie! Vei achita tarife incredibil de mici

Alertă pentru turiștii de pe litoralul românesc.

În luna septembrie, tarifele vor scădea cu până la 70% la produse şi servicii. Ne referim aici la pachetele agențiilor de turism, care au început să aibă oferte, în special la hotelurile de 3 stele.

De exemplu, în acest moment, pe final de august, pentru o noapte la un hotel de 3 stele tarifele încep de la 312 lei pe noapte.

„Litoralul pentru toți”, de la 1 septembrie

„Litoralul pentru toți” va începe din 1 septembrie, iar prețurile în stațiunile de la malul Mării Negre vor scădea cu până la 70%. Hotelierii au început deja să reducă tarifele după minivacanța de Sfânta Maria, chiar dacă mai sunt aproximativ două săptămâni din luna august.

În stațiunile de pe litoralul românesc, gradul de ocupare este unul ridicat și sunt cereri inclusiv după 15 septembrie. Vârful de sezon a trecut deja, așa că hotelierii vin acum cu oferte și preţuri cu până la 20% mai mici.

Turiștii pot alege și pachete în care este inclus accesul la SPA și masaje în cuplu sau pachete în care plătesc două nopţi şi stau trei.

Acest program se desfășoară în perioada 3 mai – 20 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Tarife la finalul lunii august

Hotelierii au redus prețurile cu aproximativ 20%, însă ele diferă în funcție de stațiunea în care turiștii aleg să își petreacă vacanța:

Mamaia

  • 2* pornesc de la 208 lei / cameră dublă
  • 3* pornesc de la 286 lei / cameră dublă cu mic dejun
  • 4* pornesc de la 351 lei / cameră dublă cu mic dejun

Neptun – Olimp

  • 2* pornesc de la 156 lei / cameră dublă
  • 3* pornesc de la 175 lei / cameră dublă
  • 4* pornesc de la 489 lei / cameră dublă cu mic dejun

Turiștii recunosc că scăderea prețurilor în această perioadă reprezintă o decizie binevenită din partea proprietarilor de hoteluri și că aceasta îi ajută pe românii cu venituri mai mici să își permită o vacanță de câteva zile la mare fără să depună eforturi financiare prea mari.

De exemplu, în acest moment, pe final de august, pentru o noapte la un hotel de 3 stele tarifele încep de la 312 lei pe noapte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: