Redactia.ro
Home » Știri » Vremea de Paște în 2019. Meteorologii au vești bune!

Vremea de Paște în 2019. Meteorologii au vești bune!

GALERIE FOTO (2) Vremea de Paște în 2019. Meteorologii au vești bune!

Vremea, de Paște, va fi în general frumoasă. Dacă în prima lună de primăvară din acest an, vremea a fost frumoasă, meteorologii au vești bune și pentru restul perioadei. Temperaturile se vor menține normale pentru această perioadă în aproape toată țara. Excepție face doar partea de vest a țării, unde temperaturile se vor situa sub media normală pentru acestă dată.

În săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa în medie sub cele specifice acestei perioade. Este vorba doar de regiunile de deal și de munte. În restul țării temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale stabilite pentru acestă perioadă.
În ceea ce priveşte precipitațiile, acestea vor lipsi la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

În săptămâna 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperatura aerului va avea valori care se vor încadra în valorile specifice acestui interval al lunii, în cea mai mare parte a țării.
În această săptămână, cantitățile de precipitații vor fi scăzute, în regiunile intracarpatice. În restul tării, nivelul precipitațiilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor încadra în general între valorile specifice acestui interval. De asemenea, nivelul precipitațiilor va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână. Este posibil ca nivelul precipitațiilor să fie mai ridicat, local, în regiunile sudice. În nord-vestul teritoriului, precipitațiile vor lipsi.

În săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, în întreaga țară.
Cantităţile de precipitaţii estimate vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului şi în general apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

În Bucureşti, vremea, pe parcursul acestei luni, va fi in continuare frumoasă, iar valorile termice se vor menține în intervalul normelor climatologice ale acestei perioade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 5 grade Celsius.
În ziua de Paști, în capitală, vremea va fi frumoasă cu temperaturi care se vor ridica în jurul valorii de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar precipitațiile nu-și vor face simtită prezența.

Așadar luna aprilie vine cu vreme în general frumoasă, ceea ce înseamnă că ne putem bucura din plin de activități în aer liber.

Citește și: Vremea în aprilie va fi schimbătoare. Meteorologii au facut prognoza pentru întreaga lună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: