Redactia.ro
Home » Știri » Vremea, prognoza meteo ANM pe o lună. Cum va fi vremea în martie

Vremea, prognoza meteo ANM pe o lună. Cum va fi vremea în martie

Vremea, prognoza meteo ANM pe o lună. Cum va fi vremea în martie

Vremea. ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 18 februarie – 18 martie 2019. Meteorologii anunță o vreme caldă, primăvăratică în zilele care urmează.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea în perioada 18 – 25 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea în perioada 25 februarie – 4 martie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea în perioada 4 – 11 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea în perioada 11 – 18 martie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei.

Citește și: De ce nu mai prezintă Florin Busuioc vremea la Știrile PRO TV de dimineață

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: