Redactia.ro
Home » Știri » Vremea rea se întoarce în România. Cod galben de averse și furtună. Ce zone sunt afectate

Vremea rea se întoarce în România. Cod galben de averse și furtună. Ce zone sunt afectate

meteo

Anunțul de ultimă oră al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) este legat de un avertisment cod galben emis de specialiști cu privire la averse și descărcări electrice. În această avertizare sunt vizate anumite zone. Așadar, iată informațiile actualizate despre condițiile meteorologice.

Cod galben de averse și descărcări electrice

În ultima perioadă, majoritatea regiunilor din România au avut parte de condiții meteorologice frumoase. Totuși, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis recent o avertizare importantă. Această avertizare conține detalii exacte despre localitățile care sunt afectate de codul galben de averse și descărcări electrice. Iată care sunt aceste zone din România!

Conform primelor informații, se pare că mai multe orașe și sate din județele Satu Mare și Maramureș sunt afectate de avertizarea meteorologică emisă. Această avertizare este legată de codul galben de ploi torențiale și descărcări electrice și este valabilă până astăzi, duminică, la ora 16:30.

Ce zone sunt afectate

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare importantă care vizează un număr semnificativ de localități. Aceste localități se află în județele Satu Mare și Maramureș, iar avertizarea este legată de codul galben de averse și descărcări electrice.

Printre localitățile afectate se numără: Asuaju de Sus, Gârdani, Onceşti în Maramureș și în Satu Mare: Carei, Tăşnad, Medieşu Aurit, Ardud, Supur, Moftin, Păuleşti, Culciu, Sanislău, Beltiug, Viile Satu Mare, Apa, Pişcolt, Acâş, Socond, Racşa, Crucişor, Bârsău, Valea Vinului, Foieni, Petreşti, Pir, Terebeşti, Craidorolţ, Ciumeşti, Săuca, Săcăşeni, Andrid, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Seini, Tăuţii-Măgherăuş, Cavnic, Şiseşti, Bârsana, Satulung, Recea, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Bocicoiu Mare, Dumbrăviţa, Ocna Şugatag, Cicârlău, Budeşti, Fărcaşa, Giuleşti, Călineşti, Săpânţa, Vadu Izei, Deseşti, Groşi, Ardusat, Sarasău, Rona de Jos, Coltău, Căuaş, Santău, Homoroade, Pomi, Cehal și Tiream. Avertizarea este valabilă până astăzi, duminică, ora 16:30.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini