Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp aduce noi îmbunătățiri. Ce funcție a fost introdusă. Utilizatorii vor fi foarte încântați

WhatsApp aduce noi îmbunătățiri. Ce funcție a fost introdusă. Utilizatorii vor fi foarte încântați

O nouă funcție WhatsApp pentru utilizatorii iPhone. Ce veți putea face de acum înainte

Vești bune pentru utilizatorii aplicației WhatsApp! Deși poți fi entuziasmat să comunici cu prietenii și familia pe WhatsApp, poate fi frustrant faptul că nu există o opțiune de sincronizare a aplicației pe toate dispozitivele tale. Continuarea conversațiilor pe un iPad, începute inițial pe telefon, s-a dovedit a fi o provocare din cauza lipsei unei aplicații WhatsApp dedicate și stabile pentru acest dispozitiv. Iată că cei de la Meta lucrează pentru a soluționa această problemă în cel mai scurt timp posibil!

WhatsApp aduce noi îmbunătățiri. Ce funcție nouă a fost introdusă. Utilizatorii vor fi foarte încântați

Meta a lansat o aplicație WhatsApp nativă construită cu Mac Catalyst, care este acum disponibilă pentru utilizatorii care participă la programul beta și au deja WhatsApp beta instalat pe dispozitivele lor mobile.

Pentru a instala aplicația WhatsApp pe dispozitivul tău iOS folosind TestFlight, trebuie să ai deja WhatsApp beta descărcat pe iPhone sau iPad. Dacă dorești să devii un tester beta, începe deschizând aplicația WhatsApp pe dispozitivul iOS.

Apasă pe pictograma Setări, navighează către opțiunea „Dispozitive conectate” și selectează „Conectați un dispozitiv”. După ce ai scanat codul QR și ai conectat dispozitivul iOS, vei putea utiliza WhatsApp pe acesta, fără a fi necesară menținerea unei conexiuni active cu telefonul pentru accesul la internet. Fără îndoială, această schimbare îmbunătățește capacitatea de a comunica fără întreruperi atunci când un utilizator WhatsApp dorește să treacă de la un dispozitiv la altul.

De-a lungul timpului, în ciuda nivelului ridicat de conectivitate pe care îl oferă WhatsApp utilizatorilor săi, Meta nu a fost întotdeauna garantul unei funcționări fără probleme a aplicației pe toate sistemele de operare și dispozitivele disponibile. În prezent, compania are un termen de șase luni pentru a implementa interoperabilitatea în WhatsApp, ceea ce implică necesitatea de a permite utilizatorilor să primească mesaje de la alte aplicații.

WhatsApp nu va mai fi disponibil pe anumite telefoane de la începutul lunii octombrie

WhatsApp a emis o declarație oficială pe pagina sa de asistență, în care confirmă că aplicația nu va mai fi compatibilă cu telefoanele Android mai vechi. Trebuie să subliniem faptul că această schimbare se aplică doar dispozitivelor care rulează sistemul de operare Android de la Google, în timp ce telefoanele iPhone rămân neafectate de această tranziție.

Telefoanele pe care aplicația WhatsApp nu va mai funcționa din luna octombrie

  • Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy S3 mini și Galaxy Trend II;
  • LG: Optimus F7, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5 II, Optimus L5 II Dual, Optimus L3 II, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, LG embarks, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, LG Optimus L4 II, Optimus L2 II și Optimus F3Q;
  • Huawei: Ascend G74, Ascend Mate și Assign DZ

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: