Redactia.ro
Home » Știri » William, următorul monarh britanic, își amintește cu durere în suflet momentul din 1997, când și-a condus mama pe ultimul drum: „Drumul de ieri a fost o provocare”

William, următorul monarh britanic, își amintește cu durere în suflet momentul din 1997, când și-a condus mama pe ultimul drum: „Drumul de ieri a fost o provocare”

Prinții William și Harry au retrăit momentul sumbru de la înmormântarea mamei lor, Lady Diana, atunci când au fost obligați să meargă în spatele sicriului, înconjurați de mii de oameni. Iată toate detaliile!

Prințul William a retrăit momentul în care și-a condus mama pe ultimul drum

Parcurgerea traseului nu a fost ușoară pentru William, care și-a amintit momentul din 1997, când și-a condus mama, pe Lady Diana, pe ultimul drum. Acesta se afla alături de fratele său, în spatele sicriului, la fel ca la procesiunea din spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a, ce a avut loc miercuri, 14 septembrie:

„Drumul de ieri a fost o provocare”, le-a spus joi prințul William celor prezenţi la reşedinţa regală de la Sandringham pentru a aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a.

„Mi-a stârnit câteva amintiri”, a putut fi auzit prințul în înregistrările video care au surprins conversaţia cu publicul.

Prințul Harry: „ A trebuit să merg un drum lung în spatele sicriului ei, înconjurat de mii de oameni”

Cu aproape 25 de ani în urmă, prinții William și Harry au mers în spatele sicriului mamei lor, o experiență pe care prințul Harry a descris-o ca fiind deosebit de dificilă.

„Mama mea tocmai murise, iar eu a trebuit să merg un drum lung în spatele sicriului ei, înconjurat de mii de oameni care mă priveau în timp ce alte milioane o făceau la televizor. Cred că niciunui copil nu ar trebui să i se ceară să facă asta, în nicio circumstanță”, a declarat prințul Harry, anterior.

Cine i-a obligat pe Prinții William și Harry, când erau copii, să meargă în spatele sicriului mamei lor, Lady Diana

Prințul Harry a povestit că atât el cât și fratele lui și-au făcut datoria la înmormântarea mamei lor, Lady Diana. Toți britanicii se așteptau ca protocolul să fie respectat, iar ei să-și însoțească mama pe ultimul drum, deși amintirea este extrem de neplăcută:

„Pentru mine, lucrul pe care mi-l amintesc cel mai mult este zgomotul copitelor cailor care mergeau de-a lungul trotuarului, drumul de cărămidă roșie. Eram amândoi în stare de șoc. Era ca și cum aș fi fost în afara corpului meu și doar mergeam, făcând ceea ce se aștepta de la mine”, a mai povestit Ducele de Sussex.

De la decesul reginei, survenit joia trecută, la vârsta de 96 de ani, soții Sussex s-au reunit cu restul familiei regale în mai multe rânduri, inclusiv aseară, când rudele cele mai apropiate ale defunctei monarhe i-au primit sicriul la Palatul Buckingham, un moment privat care nu a fost împărtășit publicului sau presei.

În mod mai public, Harry, Meghan, Will și Kate au vizitat împreună un memorial de flori pentru regină în weekend și au vorbit cu cei care își jelesc bunica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: