Redactia.ro
Home » Monden » Willmark a ajuns de urgență pe mâna medicilor. La ce operație a fost supus juratul de la „Dansez pentru tine”

Willmark a ajuns de urgență pe mâna medicilor. La ce operație a fost supus juratul de la „Dansez pentru tine”

Willmark, juratul de la „Dansez pentru tine” ajuns de urgență pe mâna medicilor. Imediat după ce a împlinit 44 de ani, vedeta ajuns pe patul de spital.

Ce a pățit Willmark, juratul de la „Dansez pentru tine”

Willmark, juratul de la ProTV, a ajuns recent pe patul de spital și a trecut printr-o operație. Din fericire pentru Willmark operația nu a fost ceva foarte complicat și a decurs totul bine. Acesta a acordat un interviu în cadrul unei emsiiuni televizate în care a povestit despre experiența mai puțin plăcută prin care a trecut.

„Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită. Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea.„, a povestit Willmark în cadrul unei emisiuni.

Ce mesaj a publicat Willmark pe rețelel sociale

Willmark a vrut să își liniștească fanii și să le multumească pentru mesajele pe care aceștia i le-au trimis cu ocazia zilei lui de naștere. Acesta le-a mulțumit și medicilor pentru că operația a decurs bine și el este perfect sănătos acum.

Vă mulțumesc tutor pentru mesajele voastre de “La mulți ani!” În mod normal îmi ia câteva zile să răspund la ele, iată că de data asta nu mi-a fost posibil. Am fost internat de urgență, pentru o intervenție chirurgicală care s-a finalizat cu succes! Acum sunt acasă și sunt bine! Vreau să-i mulțumesc prietenului meu, Dr.-ul Cezar Moculescu și Dr.-ul Bogdan Socea, pentru operația reușită, și nu numai!!!! De asemenea, spitalului Sf. Pantelimon pentru că mi-au făcut suferința mai ușoară. Vă pup pe toți și ne vedem curând pe scenă!„, a fost mesajul pe care Willmark l-a publicat pe rețelel sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini