Redactia.ro
Home » Monden » Xonia, atac dur la adresa Elenei Chiriac. Ce a spus artista după ce a fost eliminată de la Survivor România

Xonia, atac dur la adresa Elenei Chiriac. Ce a spus artista după ce a fost eliminată de la Survivor România

Xonia, atac dur la adresa Elenei Chiriac.

Xonia, atac dur la adresa Elenei Chiriac. Artista a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2022. Vedeta a fost nominalizată de coechipiera sa Elena Chiriac, iar ulterior, Xonia a părăsit competiția. Recent, cântăreața a făcut declarații dure la adresa Faimoasei.

Xonia, atac dur la adresa Elenei Chiriac. Ce a spus artista după ce a fost eliminată de la Survivor România

Survivor România a început în urmă cu două săptămâni, iar Xonia a fost primul concurent eliminat. Vedeta din echipa Faimoșilor a fost nominalizată de Elena Chiriac, intrând în cursa pentru eliminare alături de Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. În urma voturilor telespectatorilor, Xonia a fost cea desemnată să plece acasă. Invitată de Zanni în platoul emisiunii sale, Xonia a dezvăluit că nu simțit apreciată de coechipierii săi și că și-a dat seama că Elena Chiriac nu o simpatiza.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia.

De asemenea, Xonia le-a mulțumit fanilor ei pentru mesajele de încurajare și pentru că au susținut-o. Vedeta a declarat că nu ar fi apelat la manipulare pentru a-și prelungi șederea în competiție.„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat Xonia.

Elena Chiriac, conflict cu Ștefania Stan de la echipa Războinicilor

În a doua ediție a emisiunii Survivor România, Elena Chiriac și Ștefania Stan au avut parte de un moment conflictual. Războinica susține că Elena este o fire rece, dispusă să facă orice pentru a câștiga. „Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e”, au spus Războinicele.

Emil Rengle și Elena Chiriac au câștigat în a doua ediție Survivor România 2022 proba de imunitate individuală, motiv pentru care cei doi nu au putut fi nominalizați. Andreea Tonciu nu s-a abținut atunci și și-a spus părere despre coechipiera sa, în vârstă de 19 ani. Într-o discuție cu Roxana Ciuhulescu și Radu Itu, Tonciu i-a adresat câteva replici dure Elenei. Bruneta a afirmat că Elena este cea mai mică dintre toți concurenții de la Survivor România, dar că ar putea fi cea mai perversă dintre toți. „Da, măi, cea mai micuță, dar cred că este și cea mai perversă. Eu cunosc omul dinainte. Eu nu pot să fiu prietenă cu acest tip de oameni”, a spus bruneta, la ‘Survivor România’.

Radu Itu a fost cel care a încercat să-i ia apărarea Elenei Chiriac în fața Andreei Tonciu. „Nu e, hai, Andreea, să nu facem. Vedem pe parcurs ce se va întâmpla”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: