Redactia.ro
Home » Monden » Zanni s-a îndrăgostit din nou! Ce planuri are vedeta cu femeia care i-a furat inima

Zanni s-a îndrăgostit din nou! Ce planuri are vedeta cu femeia care i-a furat inima

După triumful său la Survivor All Stars, Zanni a reușit să câștige nu doar aprecierea publicului, ci și un nou loc în inimile fanilor săi. Artistul, cunoscut pentru determinarea și rezistența sa, a dezvăluit recent că este într-o relație și se gândește serios la viitorul său personal, planificând deja nunta și copii.

Victoria sa la Survivor All Stars a fost un moment definitoriu în cariera sa. Aceasta nu doar că i-a adus titlul de Supraviețuitorul Suprem, dar și o popularitate imensă care a crescut rapid. Fanii și admiratorii au fost fascinați de rezistența și strategiile sale, care l-au ajutat să câștige competiția. Popularitatea sa în creștere l-a transformat într-o figură publică admirată, în special de domnișoare, care și-ar dori o relație cu el.

Zanni s-a îndrăgostit din nou

În ciuda atenției constante a presei și a fanilor, Zanni a reușit să păstreze discreția în viața sa personală. Recent, el a dezvăluit că este într-o relație, dar preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Această abordare este un semn al maturității sale și al dorinței de a proteja intimitatea relației sale. Chiar dacă nu a dezvăluit cum plănuiește să își ceară iubita în căsătorie, el este sigur că femeia de lângă el va fi foarte norocoasă.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Deși Zanni nu a avut parte de o familie tradițională, crescând într-un orfelinat, acest lucru nu l-a descurajat. Dimpotrivă, el este mai hotărât ca niciodată să-și construiască propriul cămin. Cu o determinare de fier, el spune că momentul în care va avea propria familie este din ce în ce mai aproape. Această dorință profundă reflectă dorința sa de stabilitate și de a oferi copiilor săi o viață pe care el nu a avut-o.

Despărțirea de Alex Velea

În paralel cu succesul său, Zanni a avut parte și de provocări pe plan profesional. Colaborarea sa cu Alex Velea, care a durat mai mulți ani, s-a încheiat brusc acum un an, odată cu terminarea contractului dintre cei doi. Despărțirea lor a fost marcată de diverse zvonuri, inclusiv că ar fi fost vorba de bani la mijloc. Totuși, Zanni a clarificat recent că motivele au fost legate de diferențele de viziune și de imagine.

După ruptura colaborării, cei doi artiști nu s-au mai văzut și nici nu și-au mai vorbit. Zanni consideră că povestea lor s-a consumat și că relația lor a fost pur și simplu o afacere. Aceasta reflectă un aspect important al vieții artistice, unde colaborările profesionale nu întotdeauna se aliniază cu relațiile personale. În cazul lui Zanni, această experiență i-a oferit o lecție valoroasă despre integritatea personală și profesională.

Momentul decisiv pentru Zanni a fost atunci când a început să i se ceară să își schimbe imaginea, pentru a se conforma unor standarde care nu reflectau cine era el cu adevărat. Această cerere a fost punctul de cotitură care l-a determinat să părăsească acel studio. Integritatea și autenticitatea sunt valori fundamentale pentru el, iar aceasta a fost o decizie curajoasă care l-a ajutat să își păstreze identitatea.

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: