Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de mii de brazi de Crăciun, scoși la vânzare de Romsilva. Ce prețuri au și de unde îi poți cumpăra

Zeci de mii de brazi de Crăciun, scoși la vânzare de Romsilva. Ce prețuri au și de unde îi poți cumpăra

Este anunțul momentului! Zeci de mii de brazi de Crăciun, scoși la vânzare de Romsilva. Ce prețuri au și de unde îi poți cumpăra.

Zeci de mii de brazi de Crăciun, scoși la vânzare de Romsilva

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva scoate la vânzare, în acest an, aproape 31.000 de pomi de Crăciun. Prețurile sunt pentru orice buzunar, pentru cei interesați să cumpere un brad pentru acest Crăciun. Acestea pornesc de la 15 lei pentru specia molid şi ajung la 35 de lei pentru cei din specia brad, a anunțat, miercuri, Bodgan Boghian, şef serviciu în cadrul Direcţiei Comerciale a Romsilva, la Pepiniera Silvică Cozieni din judeţul Ilfov.

Romsilva oferă spre vânzare pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă din acest an aproape 31.000 de pomi de Crăciun, iar preţurile sunt aceleaşi ca şi în anii trecuţi. Acestea pleacă de la 15 lei, inclusiv TVA, la specia molid, cu dimensiunea de 0,7 şi un metru, iar cei care ajung la înălţimea de 3 metri sunt la 25 de lei, în timp ce pentru specia brad preţul este între 25 şi 35 de lei. Preţurile acestea sunt valabile aici, la locul de recoltare, iar dacă sunt transportaţi în pieţe sau în alte locaţii se adaugă costurile de transport, manipulare şi depozitare. Posibilităţile de recoltare din acest an au fost cam aceleaşi ca şi în anii precedenţi. Anul trecut am avut posibilitatea să recoltăm 34.000 de pomi de Crăciun şi am vândut efectiv în jur de 30.000 de brazi”, a precizat reprezentantul Romsilva, notează antena3.ro

Cât costă un brad în ghiveci

Prețuri mai mari au brazii în ghiveci. Aceștia pot costa între 100 de lei și 250. Bodgan Boghian a ținut să precizeze că orice persoană fizică, care doreşte un brad de Crăiun, poate să solicite acest lucru la Pepiniera Silvică Cozieni sau la ocoalele silvice din cadrul RNP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini