Redactia.ro
Home » Homepage » Zelenski, îngrijorat de strategia Rusiei. Ce acuzații i se aduc: „Sunt președintele unei țări normale și tatăl a doi copii. Nu în țara mea!”

Zelenski, îngrijorat de strategia Rusiei. Ce acuzații i se aduc: „Sunt președintele unei țări normale și tatăl a doi copii. Nu în țara mea!”

Se fac acuzații grave în războiul din Ucraina! Moscova susține că a descoperit un program militar de arme biologice în Ucraina. Asta ar implica agenți patogeni mortali, cum ar fi ciuma sau antraxul. Iar Zelenski a avut o primă reacție dură la acuzațiile ce i se aduc.

Președintele Zelenski neagă totul și acuză rușii că urmează să pregătească un atac biologic în Ucraina. Iar liderul de la Kiev a reacționat dur după declarațiile Moscovei.

Zelenski, îngrijorat de strategia Rusiei. Ce acuzații i se aduc: „Sunt președintele unei țări normale și tatăl a doi copii. Nu în țara mea!”

„Propaganda Rusiei și-a intensificat considerabil activitatea, în ultima vreme. Și le acoperă cu noi acuzații, știri false și ne acuză pe noi că Ucraina dezvoltă arme biologice. Totodată, că ne pregătim și de un atac chimic.

Asta mă îngrijorează pentru că am repetat de mai multe ori că dacă vrei să știi planurile Rusiei, atunci trebuie să fii atent la ce acuzații ți se aduc. Cu astfel de acuzații împrăștiate în presa din Rusia ni se arată, de fapt, de ce este armata rusească în stare, la fel și Serviciile Secrete. Asta arată cine sunt ei. Au mai făcut asta și în alte țări, similar și-au anunțat argumentele, îngrijorările și vor continua să o facă”, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

„Ce sunt, de fapt, toate aceste acuzații despre atacuri chimice? Cumva v-ați decis să începeți „de-chimizarea” Ucrainei? Folosind amoniu, fosfor?! Ce altceva ați mai pregătit împotriva noastră? Unde veți folosi bombele chimice? Sunt președintele unei țări normale și tatăl a doi copii.

Și nicio bombă chimică sau orice altă armă de distrugere în masă nu va fi dezvoltată în țara mea! Și dacă voi începeți asemenea atacuri împotriva noastră, voi veți singurii vinovați”, a mai spus Zelenski.

Zelenski, tatăl a doi copii

Olena Zelenska și Volodimir Zelenski s-au căsătorit în 2003 și au împreună doi copii, mai exact Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy.

Zelensky a spus că rușii „vor să distrugă Ucraina politic prin doborârea șefului statului”.

„Eu stau în cartierele guvernamentale împreună cu alții”, a spus Zelensky. „Inamicul m-a desemnat ca țintă numărul unu, iar familia mea ținta numărul doi.”, a adăugat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini