Redactia.ro
Home » Știri » Zodia care azi întâlnește o persoană specială! Nativii se îndrăgostesc și își dau viața peste cap

Zodia care azi întâlnește o persoană specială! Nativii se îndrăgostesc și își dau viața peste cap

Zodia care azi întâlnește o persoană specială! Nativii se îndrăgostesc și își dau viața peste cap

Zodia care astăzi întâlnește o persoană specială! Nativii se îndrăgostesc și se aprind puternic, astfel că și își dau viața peste cap. Iată amănunte!

Zodia care azi întâlnește o persoană specială! Nativii se îndrăgostesc și își dau viața peste cap

Uneori, ne putem îndrăgosti atât de tare că viața noastră se schimbă complet. Putem fi ca niște copii, ni se modifică chiar și comportamentul, suntem cu capul în nori, vorba aceea, și nu ne mai concentrăm decât asupra acelei persoane.

Astăzi, unii nativi au ocazia să întâlnească o persoană care le va face inima să bată, deși nici ei și nici cei din jur nu se așteptau la asta. Totuși, e bine să fiți foarte atenți la sentimentele pe care le aruncați în joc, căci este foarte posibil să riscați cam mult dacă vă atașați prea repede. Este vorba despre nativii din zodia Leu, care vor simți undele iubirii cum niciodată nu le-au simțit sau cum nu le-au mai simțit de mult timp.

Și în plan profesional, Leii vor avea parte de succes. Se pregătesc pentru o promovare sau chiar o iau de la capăt cu o altă carieră pentru care se simt mai potriviți, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește sănătatea, este indicat să fiți din ce în ce mai atenți, iar la primele semne ale unei boli să consultați medicul. Cei din jur vă sfătuiesc același lucru, însă sunteți prea încăpățânați să realizați și chiar să faceți asta, conform sursei mai sus menționate.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Leu: Calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativităţii

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat noțiunea de “copacul vieții” și cum influențează fiecare zodie în parte.

„Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forţa destinului umplând pe ramuri.

Pentru că în acest copac al vieţii sunt 22 de punct magice, căi ale vieţii. Cabala, care este forţa supremă a unor divinaţii străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înţelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a explicat celebrul numerolog.

Leul ia calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativităţii! Sunt persoanele care devin celebre. Sunt înzestrate cu bogăţie, cunoaştere sau forţă. Însuşirile esenţiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste şi romantism, creativi, interesaţi de distracţii. Afirmaţia cheie: Sunt vitalitate, forţă şi fericire. Sunt gata să împărtăşeşc bucuria şi dragostea mea cu toţi care mă înconjoară. Provocări: se luptă cu orgoliul, egocentrismul, dorinţa de dominare, dar și complexe de superioritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: