Redactia.ro
Home » Știri » Zodia care își schimbă complet viața în august 2022. Femeile, în special, vor trăi un sentiment unic

Zodia care își schimbă complet viața în august 2022. Femeile, în special, vor trăi un sentiment unic

Zodia care își schimbă complet viața în august 2022. Femeile, în special, vor trăi un sentiment unic

Astrologii prevăd ca o singură zodie, dintre cele 12, să aibă parte de un moment în luna august care o să le schimbe complet viața. Vor afla că nimic nu va mai fi la fel de atunci înainte. Cel mai probabil, nativele acestei zodii vor rămâne însărcinate.

Zodia care își schimbă complet viața în august 2022. Femeile, în special, vor trăi un sentiment unic: vor afla că vor fi mame

Șansele ca femeile unei singure zodii, dintre cele douăsprezece ale horoscopului, să rămână însărcinate sunt tot mai mari la finalul lunii august 2022. E favorizată fertilitatea în perioada următoare, prevăd astrologii, așa că nativele acestei zodii ar trebui să ia bine aminte dacă își doresc să devină mame. Iată despre ce zodie e vorba.

Se pare că nativele din zodia Săgetător vor afla, până la finalul lunii, că sunt însărcinate, iar partenerii lor vor fi foarte fericiți. Pentru cei mai mulți, vestea o să fie primită cu bucurie, alții, însă, s-ar putea să considere că nu e cel mai potrivit moment. Dincolo de extaz, însă, trebuie să luați în calcul și că un copil presupune multă responsabilitate, multe nopți nedormite, la început – cel puțin, mulți bani cheltuiți, dar viitoarele mame Săgetător sunt dispuse să își asume toate aceste lucruri.

Săgetătorul reprezintă un semn de foc guvernat de Jupiter și tinde să fie flexibil și ușor adaptabil în fața schimbărilor, așa că totul ar trebui să vină de la sine pentru ele.

Viața de cuplu o să se îmbunătățească, per total. Dacă până acum au fost momente de monotonie sau situații tensionate, iată că acest copil s-ar putea să fie exact ce trebuie pentru voi doi. Să fii părinte ar putea fi cel mai bun lucru din lume și nimic nu va mai conta atât de mult: cariera și prieteniile vor fi lucruri puse pe un plan puțin mai îndepărtat, fără să le neglijați, însă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: